Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
ya tencent gaming emülatöründen browsera indirme linkini kopyala yapıstır yapıyorum sürekli doluyor işareti var sayfayı yüklemiyor bunu nasıl çözeceğim ? başka sitelere direkt giriş yapıyor ama o linke girmiyor
ilk kendi tarayıcından gir linke kısalt xys gec sonra cıkan link ile indir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Denemek lazım gerçi korkuyorum deneyime :D

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yemek istemiyorsanız, öncelikle oyunda bokunu çıkarmayın. Telefondan oynuyormuş gibi bir his verin. Takım arkadaşlarınız da sizi report eder unutmayın, her adam görünce görüldü atmayın. Emülatörü başlattıktan sonra buraya dikkat.( w+r ) temp,%temp%,recent klasörlerinin içini temizliyoruz. Sonra host dosyasını etc klasörüne atıp bütün herşeyi sırasıyla yapıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hosts dosyasını değiştirsen sizin programınız hosts dosyasını değiştiriyor 2 sini aynı anda kullanmak isteyenler ne yapması lazım memoryui de hosts atıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
yapamayan bir tek ben miyim ya? orjinal sitesinden yeni xposed ve cerberus 1.4.4'ü indirdim ama framework kısmında "version 89" gelmiyor dolayısıyla modülü çalıştıramıyorum. eski xposed 2.7'de de modülü açınca aktifleştirme butonuna tıklayamıyorum aktif olmuyor. ciceron LDplayer'da açmış oyunu ama TGB'yi de uygun emülatörler kısmına eklemiş ama ben framework'u güncelleyemiyorum. ne yapmalıyım?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Host dosyasını bir türlü etc nin içine atamadım izin vermiyor internetten araştırdım bi çözümünü bulamadım

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile sorunsuz bir şekilde çalışıyordur. Kullanan arkadaşlara önerim host dosyasını sürekli her oyuna girdiğinizde yenileyin banlanma riski olabilir. Bunu aksatmazsanız hiçbir problem olmayacaktır.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile sorunsuz bir şekilde çalışıyordur. Kullanan arkadaşlara önerim host dosyasını sürekli her oyuna girdiğinizde yenileyin banlanma riski olabilir. Bunu aksatmazsanız hiçbir problem olmayacaktır.
hile acacaksan olabilir ama normalde belli etmeden oynarsan ban riski az yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...