4MB lık güncelme geldi 5 6saattir oynadım ban sorunu şuanlık yokYaşadığım sorun ile alakasız bir çözüm önerisi ama yinede çözüm önerisi için teşekkürer
Post automatically merged:
Bypasstan dolayı ban yoktur. Arkadaş doğru söylemiş ama uslubuna bir şey diyemem.
aim açarsan yada norecoil filan ban yersin tabi (Ayrıca sitede ki hilede no recoil yok, hangi siteden indiriyorsanız bir zahmet oraya gösterin bu tepkileri)
Ayrıca bazıları o kadar belli ediyor ki bypass kullanırken emuletör olduğunu. Aldığı o kadar report ile 10 yıl değil 100 yıl ban verilmesi gerekiyor. Tabiri caizse cırkını çıkarıyor.
Bypassla alakalı ban yok. Tecrübeyle sabittir..
Bugün 4MB'lik bir güncelleme geldi. Güncellemeyi yapıp kullananlar bilgi verebilirlerse seviniriz.
Ayarlar içerisinden yani kenarda ki üç çizgiden bahsediyorum. Framework indirmesini yap. Yeniden başlat yazıyor orda sonra yeniden başlat aktif olacaktır.
Hocam değiştir diyenleri bende uzun zamandır hayretle izliyorum cidden. Her halde yeni öğrenildiğinden dolayı dillerine alışıklık yapmış o söz.
Host dosyasını boş host bilgileri ile güncelle. İçerisindeki engellenen siteleri silmiş ol yani.
aşağıda verdiğim yola
C:\Windows\System32\drivers\etc
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
resimdeki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 21674
simdi host dosyasi bos kalirsa sorun olmaz mi senceHocam değiştir diyenleri bende uzun zamandır hayretle izliyorum cidden. Her halde yeni öğrenildiğinden dolayı dillerine alışıklık yapmış o söz.
Host dosyasını boş host bilgileri ile güncelle. İçerisindeki engellenen siteleri silmiş ol yani.
aşağıda verdiğim yola
C:\Windows\System32\drivers\etc
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
resimdeki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 21674
admin lutfen su host olayi anlatirsaniz seviniriz //// yani nerden bulacagiz yeni host dosyasi veya icindekiler nasil duzelticegiz ogretirmisiniz bi zahmet![]()
estagferullah begidemde benim host dosyasimi actim ve sok oldum o kadar siteler varki daha dun degisterdimOrtak daha nasıl anlatım istiyorsun? Üstte ben anlattım sende beğenmişsin ya zaten
hacım bulamadım yardımcı olurmusunForumda var çözümü pubg mobile genel bölümündeydi sanırım
estagferullah begidemde benim host dosyasimi actim ve sok oldum o kadar siteler varki daha dun degisterdim
cokta anlayamadigim icin soruyorum
yani senin ekledigin bos host dosyasi atsam yeterli olurmu yoksa he girdigimde ayni yinede mi degistiriyim