Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bypass işlemini yaptım , ama başarılı olduğunu nasıl anlayacağım ? Yani 2-3 kez barak atanların lobisine girdim sordum amulatoruz dedıler. Telefondayken emulatorlerler gırıldıgınde uyarı verıyordu , bunda vermedi. Acaba bypass olmadı mı ? Tam olarak nasıl anlarım =?

Cerberus içerisinde BY - PASS tıkladıktan sonra oyuna giriş esnasında Cerberus Teması var ise ve alt kısımda yüklendiği esnada Successful yazar ise bil ki mobilsin. Bir diğer öğrenme şeklin ise normal Custm Room odalarının bulunduğu yere giderek odalara bak ve şifresi belli olan odalara girdiğin zaman orada zaten Pc işaretinin olmadığını da anlarsın. Bypass sorunsuz çalışmakta bir sıkıntı şu an yok. İşlem aşamalarını kontrol edebilirsin. Özellikle Xposed içeriğinde ki Modules kısmını dikkatlice izleyerek gerçekleştir. İyi forumlar

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
BYPASS ıle kasacak duzenlı pm atsın :D ben tek basıma yargı moddayım takım olursa full yargı yaparız :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
beyler bu videodaki arkadaş hiç tempin içine dosyaları falan atmadan direk indirerek yapmış acaba oraları kesmişmi yoksa direk böylemi yapılıyo bu sürümde ben herşeyi kaldırıp bu sürümü yükledim gerek varmı eskisi gibi tempin içine dosyaları koymaya veya es file explorer yükleyip ordan ayar yapmaya

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Host denilen dosya ile falan hiç uğraşmadım. Cmd’ye hiç girmedim. Xposed ve cerberus yetiyor. Sekmeme de açıyorum, mbullet’te açıyorum, aim de açıyorum. Her oyun 20 leş üstüne çıka çıka oynuyorum :) çünkü 10 saniyelik yaptığım bi değişimle hiçbir sıkıntı kalmıyor. Umarım sizde fark edersiniz o ayrıntıyı :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ya beyler lütfen cevap verin bu bypası yaptıktan sonra bilgisayar gerçekten çöktü gibi ne denediysem olmadı bypası kaldırıp oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama bypass yaptıktan sonra surekli oyun içinde donuyor ve donmalar 10 20 sn boyunca sürüyor kıpırdayamıyorum hiç en son kapatılsınmı diye uyarı geliyor oyuna nedeni nedir bunun bi bendemi boyle

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
beyler bu videodaki arkadaş hiç tempin içine dosyaları falan atmadan direk indirerek yapmış acaba oraları kesmişmi yoksa direk böylemi yapılıyo bu sürümde ben herşeyi kaldırıp bu sürümü yükledim gerek varmı eskisi gibi tempin içine dosyaları koymaya veya es file explorer yükleyip ordan ayar yapmaya

İndirdiğin yeni dosyayı da eskisi gibi kurup yeniden aynı işlemleri gerçekleştireceksin. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İndirdiğin yeni dosyayı da eskisi gibi kurup yeniden aynı işlemleri gerçekleştireceksin. İyi forumlar

Merhaba Czech bypass yaptım oynuyorum hileyi açıyorum azcık kullanıyorum bağlantı hatası veriyor çıkıyorum tekrar giriyorum biraz oynuyorum yine veriyor hileyi kapatıyorum vermiyor ?

Üye
7 HİZMET YILI
Host denilen dosya ile falan hiç uğraşmadım. Cmd’ye hiç girmedim. Xposed ve cerberus yetiyor. Sekmeme de açıyorum, mbullet’te açıyorum, aim de açıyorum. Her oyun 20 leş üstüne çıka çıka oynuyorum :) çünkü 10 saniyelik yaptığım bi değişimle hiçbir sıkıntı kalmıyor. Umarım sizde fark edersiniz o ayrıntıyı :)
hangi ayrıntıyı kardesım ben yenıyımde farketmedım :)

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@mehmetcelik34 Sadece ESP kullandığın zaman genelde bir problem olmaz ve konuda bulunan hosts dosyasını da her emülatörü açtığın zaman yapar isen daha yararlı olur. Atamıyorsan da cmd komutlarından Dns temizleye bilirsin o da konu içeriğinde mevcut. Aimbot ve No Recoil gibi hile eklentileri Bypass ile biraz sıkıntı çıkara biliyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
by papssı kurdum arkadaşlar ile girerken emülatör uyarısı almıyorum fakat hangi odaya girdiysem karşı taraf hep emülatör olarak karşıma çıkıyor. Arkadaşlar ile 4v4 odasına girdik karşı taraf full emülatör gibi hoplayıp zıplıyor. Bensiz girdiklerinde ise izledim tamamiyen mobil oyuncuları karşılarına çıkıyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı??

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
calışmıyor bypass detect ediliyor calısıyor dıyen yalan soyluyor
Ben şahsen çıktığı günden bugüne kadar bir kere bile 10 dklık yada başka bir şekilde yasaklama kopma donma vs aklına ne gelirse yaşamadım ? Yalan mı söylüyorum şimdi ben çatır çatır çalışıyor boş yapma başka yerde prim yap çalışıyor diyen yalan söylüyormuş falan filan bırak bu işleri ya
Post automatically merged:

@mehmetcelik34 Sadece ESP kullandığın zaman genelde bir problem olmaz ve konuda bulunan hosts dosyasını da her emülatörü açtığın zaman yapar isen daha yararlı olur. Atamıyorsan da cmd komutlarından Dns temizleye bilirsin o da konu içeriğinde mevcut. Aimbot ve No Recoil gibi hile eklentileri Bypass ile biraz sıkıntı çıkara biliyor.
Aksine by-pass çıktığı andan beri recoil ve Aim aynı anda çalıştırıp üstüne esp full oynuyorum gram ban yemedim geçen sezonda aynı şekilde

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba

Ben Prime OS kurdum bilgisayara Windowstayken VNhax kullanıyordum bu prime os sisteminde açabilmenin bi yolu yokmu. Android için genelde Script dosyaları açılıyor bunun içinde Gameguardian gerekiyor bunu açıyorum ancak arayüzü çok bozuyor tüm oyuncular tek renk görünüyor vesaire. ben VNhax veya Dword hilelerini androidde çalıştırmak istiyorum bu mümkünmüdür bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi?

Not: Bypass kullanıyorum sorunsuz olarak 10 dakkalık yasak yada ban yok

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba

Ben Prime OS kurdum bilgisayara Windowstayken VNhax kullanıyordum bu prime os sisteminde açabilmenin bi yolu yokmu. Android için genelde Script dosyaları açılıyor bunun içinde Gameguardian gerekiyor bunu açıyorum ancak arayüzü çok bozuyor tüm oyuncular tek renk görünüyor vesaire. ben VNhax veya Dword hilelerini androidde çalıştırmak istiyorum bu mümkünmüdür bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi?

Not: Bypass kullanıyorum sorunsuz olarak 10 dakkalık yasak yada ban yok

İkisini de aynı anda açmak gibi bir şey söz konusu değil diye biliyorum. Açılsa bile performans açısından çok verim alamazsın. İyi forumlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
by papssı kurdum arkadaşlar ile girerken emülatör uyarısı almıyorum fakat hangi odaya girdiysem karşı taraf hep emülatör olarak karşıma çıkıyor. Arkadaşlar ile 4v4 odasına girdik karşı taraf full emülatör gibi hoplayıp zıplıyor. Bensiz girdiklerinde ise izledim tamamiyen mobil oyuncuları karşılarına çıkıyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı??

Arkadaşlar bir soru sormustum kimse cevaplamamıs. Rica ediyorum bir fikri olan varsa cevaplasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...