Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar;
Bypass ı yükledim. ESP de açık şekilde hile kullanıyorum. dün ve bugün 3-4 kez sunucu cevap vermiyor bağlantınız kesildi hatası aldım. Tesadüf müdür? Başka yaşayan var mı ? Bypass ı cerberus un yahoo videosundan yaptımç. Host falan değiştirmedim .
cmd den "flushdns" ve "netsh winsock reset" komutlarını uyguladım sadece.
Ayrıca Host dosyasını da inceledim. Birkaç programın çıkışını engellemek için benim eklediğim siteler var. Geri kalan herşey orjinal host dosyası..
Sızce tesadüf müdür bu sunucu kopmaları.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hosts dosyasını atarken erişim izni istiyor, izin veriyorum fakat dosyayı atmıyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
byy pass kasacak kımse yok mu arkadaslar takım olustururup dagıtalım :D kımseden donus yok

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
2-3 tür sunucu baglantısı kesildi hatası geliyor nedeni nedir bunun ve aşırı kasıyor

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hosts dosyasını atarken erişim izni istiyor, izin veriyorum fakat dosyayı atmıyor.
Tam denetim izni verdiğin zaman değiştirebilirsin.

1561072188689.png

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HİÇ KULLANMADIM BYPAS YARDIMCI OLUR MUSUNUZ !:mhfastlogin:

Üye
7 HİZMET YILI
Bende Bypass tuşu yani tiki gelmiyor videoda ki gibi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
NLqYpY.png

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bende "sunucu doğrulama hatası.Giriş başarısız hatası" alıyorum giriş yapamıyorum baypass yaptıktan sonra face hesabımı girdim ve bu hatayı aldım olmuyor yani

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ya beyler oyuna girdim 1 el oynadım hiç sıkıntı yok 2. ele girdim atladım direk sunucu bağlantısı kesildi hatası geliyor tekrar baglanıyorum yine geliyor sunucu bağlantısı kesildi diye bağlandıktan 10 sn sonra yine gidityor kafayı yicem neden boyle yapıyor bu

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sunucu doğrulama hatası. Host değiştirdim yine de ilk girişimden itibaren bu hata veriyor. Deneyemedim bile çözümü olan varmı?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ikisinden kastını tam olarak anlayamadım özür dilerim biraz açarmısın

2 farklı Esp ve Aimbot vesaire içeren hileleri aynı anda yükleyemezsiniz. Yükler iseniz illa ki bir noktada sıkıntı yaşanacaktır. Onu izah etmeye çalıştım. İyi forumlar
Post automatically merged:

Sunucu doğrulama hatası. Host değiştirdim yine de ilk girişimden itibaren bu hata veriyor. Deneyemedim bile çözümü olan varmı?

Sunucu ile alakalı bir durum hosts yahut bypass ile kaynaklanan bir problem yok.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
by papssı kurdum arkadaşlar ile girerken emülatör uyarısı almıyorum fakat hangi odaya girdiysem karşı taraf hep emülatör olarak karşıma çıkıyor. Arkadaşlar ile 4v4 odasına girdik karşı taraf full emülatör gibi hoplayıp zıplıyor. Bensiz girdiklerinde ise izledim tamamiyen mobil oyuncuları karşılarına çıkıyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı??
merhaba ustam oyun sanırım ban atmıyor bypass yapanları emülator uyarısı verdirmeden emulator kullanıcılarının olduğu serverde oynatıyor.. milyonlarca kişiye ulaşan bir bypass tan bahsediyoruz böyle önlem almasalardı mobil oyuncuların sonu olurdu bu konuda pubg takdiri hak ediyor

Üye
7 HİZMET YILI
@Czech sanhok haritasinda sunucu hatasi aliyorum oyundan atiyor niye acaba

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
reis link nerde ariyorum bulamadim
Post automatically merged:

abi link nerde gelmiyo link

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba ustam oyun sanırım ban atmıyor bypass yapanları emülator uyarısı verdirmeden emulator kullanıcılarının olduğu serverde oynatıyor.. milyonlarca kişiye ulaşan bir bypass tan bahsediyoruz böyle önlem almasalardı mobil oyuncuların sonu olurdu bu konuda pubg takdiri hak ediyor
ben 4 gundur oynuyorum emulatore denk geldıgım takım sayısı hıc yok 3 4 kere hıle denk geldı o kadar soyledıklerın kesın seyler değil

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass ı aktif ettim ama sürekli botlarla oynuyorum. sizde de durum aynı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...