Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
turbo motorunda o aramayı nasıl indireceğim bende sadece pubg mobile var?

pubg mobileye normal giriyo gibi gir. pencere moduna al tencenti. en sağda ve en aşağıda çık diye bir buton var. ona basınca pubg mobile ile yüklü apklarını görcen. F9 tuşuna basınca tüm her şeyi görüceksin browser orada olcak.
Post automatically merged:

10 dk ban yedim az önce TGB de
banın içeriğinde ne yazıyodu.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hosts dosyasini degiştirdim dns sıfırladım cmd den temp leri sildim hiçbişey yoktu dunden beri lobide direk ban atiyor 5dkklık oyun bypasdan sebebi nedir ?

Üye
7 HİZMET YILI
Ben emülatöre baypass indirirken dosyayı indir yeri gelmiyo yuvarlak dönüp duruyo

M1yZz7.png

Böyle kalıyor indiremiyorum neden olabilir
Sayfayı yenile hemen oluyor.

Üye
7 HİZMET YILI
bana o hatayı verdi. Önce tencentten uygulamayı kaldırdım. ardından sitesinden tekrar yükledim. kendi sitesi var. tencentin içinden browserinden xposed e gir onu baştan yükle. o zaman çözüldü. tamam mı kardeşim.
Saol yardimin icin kardes ama yorumlari okudum surekli 10dklik 1 saatlik ban atiliyormus vazgectim. Zaten yeterince iyi oynuyorum bide bunu yapmiyim :)

Üye
6 HİZMET YILI
bende böyle bir problem var
Kisalt.xyz dosyasına erişmeden önce tarayıcınızı kontrol edin .

dosyaya erişemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam bu gun ban yedim 5 saat 1 haftadır oynuyodum şimdi programı bırdaha acamayacakmıyım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Saol yardimin icin kardes ama yorumlari okudum surekli 10dklik 1 saatlik ban atiliyormus vazgectim. Zaten yeterince iyi oynuyorum bide bunu yapmiyim :)
ben geçen hafta bir ve iki gün önce 1 olmak üzere 2 kere internetinde sorun var diye 5 dakkalık ban yedim ama onun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü o ban olmadan önce 8 saat falan oynamıştım en sonunda kar98 sesi bile bi tuhaf geliyodu oyunda cızırtılar falan vardı. Ben bundan bir sorun yaşamadım hatta dwordun espsini kullanıyorum komando görevi için.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
peki arkadaşlar bu bypass dediğimiz linki inidirp oynayan arkadaşlarımız varmı; öyle birşey varsa her oyunu yüzde 90 birinci bitirme şansı vardır,ve her oyun win demektir,sayın admin konuya biraz daha açıklık getirebilirmisin

hocam bu gun ban yedim 5 saat 1 haftadır oynuyodum şimdi programı bırdaha acamayacakmıyım
bypastan dolayımı ban yedinn

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Kısa süreli atılan banlar bir risk teşkil etmiyor. Açılır yani, iyi forumlar

peki arkadaşlar bu bypass dediğimiz linki inidirp oynayan arkadaşlarımız varmı; öyle birşey varsa her oyunu yüzde 90 birinci bitirme şansı vardır,ve her oyun win demektir,sayın admin konuya biraz daha açıklık getirebilirmisin

bypastan dolayımı ban yedinn

Bypass aslında farklı bir amaç ile çıkarılan yöntemdir. Oralara girmeden sana özet geçmeye çalışayım. Bypass yaptığın zaman Emülatör üzerinden sadece mobil oyuncular ile eşleşerek oynarsın. Tek başına çalışan bir uygulama değil bunun yanında Xposed.apk da yüklemek zorundasın. Xposed modülüne kendisini injeckt ederek root ve bazı ön dosyaları değiştiriyor emülatör algısını ortadan kaldırıyor. Yani kısacası Bypass Pubg Mobile için emülatörden girişlerde mobil olmanı sağlıyor bu kadar. Artı bir diğer özelliği ise kendinin asıl çıkma amacı olan Firewall sistemlerini aşma, rahatsız etme, dürtme gibi engelleyici hatalardır. Bundan dolayı da kısa süreli ban yediğin zaman hesabın bir süre sonra yeniden aktif oluyor. İyi forumlar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Devamlı xposed'e güncelleme geliyor. Tencentten silip tekrar yüklemem gerekiyor. Bi sorun var mı?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kısa süreli atılan banlar bir risk teşkil etmiyor. Açılır yani, iyi forumlar

Bypass aslında farklı bir amaç ile çıkarılan yöntemdir. Oralara girmeden sana özet geçmeye çalışayım. Bypass yaptığın zaman Emülatör üzerinden sadece mobil oyuncular ile eşleşerek oynarsın. Tek başına çalışan bir uygulama değil bunun yanında Xposed.apk da yüklemek zorundasın. Xposed modülüne kendisini injeckt ederek root ve bazı ön dosyaları değiştiriyor emülatör algısını ortadan kaldırıyor. Yani kısacası Bypass Pubg Mobile için emülatörden girişlerde mobil olmanı sağlıyor bu kadar. Artı bir diğer özelliği ise kendinin asıl çıkma amacı olan Firewall sistemlerini aşma, rahatsız etme, dürtme gibi engelleyici hatalardır. Bundan dolayı da kısa süreli ban yediğin zaman hesabın bir süre sonra yeniden aktif oluyor. İyi forumlar
teşekkürler

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaslar cerbeberus bypass 1.4.4 surumunden ban yiyen oldumu bugun?baska sietenin forumunda gordum az once DETECTED diye kullanmayin diyor simdilik..su an guest hesapla 1 oyun atdim ban yemedi,diger hesapima gecmek istiyorum.o yuzden 10 yillik ban yiyen oldumu bugun?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaslar cerbeberus bypass 1.4.4 surumunden ban yiyen oldumu bugun?baska sietenin forumunda gordum az once DETECTED diye kullanmayin diyor simdilik..su an guest hesapla 1 oyun atdim ban yemedi,diger hesapima gecmek istiyorum.o yuzden 10 yillik ban yiyen oldumu bugun?

Henüz bir sıkıntı yok. En azından bende yok biraz önce 2 saat oynadım bir problem yaşamadım.

Üye
7 HİZMET YILI
by pass ld player ve memuda detec oldu ve arkadasın eklı ıse onla oyna ban atıyo bi muddet sonra

emulator saatine bakıcan 10 dk dır o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...