Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ban Yiyen varsa % 1 milyon Report Yemiştir. Bypasla aldıgınız Her Report incelemeye alınıyor. mobile daha cok özen gösteriyorlar. bypas ile girmeyin bakın bakim report alsanız da banlanıyormusunuz ... bu yüzden ne yaparsanız yapın kendinizi ifşa etmeyin . akıllı oynayın. .
+ host ve dns ön belleğini temiz tutun her zaman . sürekli aynı hostla girmeyin degiştirin devam lı .

Bypasta Sorun yok fix felanda yemedi. sabahtan beri oyundayım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ban Yiyen varsa % 1 milyon Report Yemiştir. Bypasla aldıgınız Her Report incelemeye alınıyor. mobile daha cok özen gösteriyorlar. bypas ile girmeyin bakın bakim report alsanız da banlanıyormusunuz ... bu yüzden ne yaparsanız yapın kendinizi ifşa etmeyin . akıllı oynayın. .
+ host ve dns ön belleğini temiz tutun her zaman . sürekli aynı hostla girmeyin degiştirin devam lı .

sanirim ben de cok belli etmeden oynadigim icin hala ban yemeden devam edebiliyorum, ne 10dk nede 10senelik

Banlı Üye
6 HİZMET YILI

BYPASSIZ bı no recoıl acta sanıyesınd yersın banı ha ben esp kullanıyorum dersen o da kendı bılcen iş esp ile 1. olanda ne bilim ya ful bottur dusmanlar. yada dusmanlar kolsuzdur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir haftadır ban yemedim Belli etmeden oynayın Adamların üstüne rush atmayın bırakın onlar gelsin. Bu şekilde platinden as'a kasdım herhangi bi fix filan yok fazla abartmadan oynayın okadar

Üye
7 HİZMET YILI
Bypass ı yakalıyorlar artık. Report ile alakası yok bunun. Sezon zaten bitmek üzere. Bypass sız girin derim. Yoksa skinlere levele rp ye herşeye veda edersiniz. Sonra ah vah etmeyin.. Yeni güncelleme gelene kadar bekleyin.
Bu arada şu emulatörde WASD tuşlarını değiştirmeme yardımcı olabilecek varmı ? (Kendi emülatöründe denemeden tuş ata demeyin lütfen.) Ya ileri geri sağ sol kullandırtıyor ya da WASD tuşlarını. Biriniz yardımcı olursa çok sevinirim dostlar. Gözden kaçırdığım bişi var sanırım .
Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bypass ı yakalıyorlar artık. Report ile alakası yok bunun. Sezon zaten bitmek üzere. Bypass sız girin derim. Yoksa skinlere levele rp ye herşeye veda edersiniz. Sonra ah vah etmeyin.. Yeni güncelleme gelene kadar bekleyin.
Bu arada şu emulatörde WASD tuşlarını değiştirmeme yardımcı olabilecek varmı ? (Kendi emülatöründe denemeden tuş ata demeyin lütfen.) Ya ileri geri sağ sol kullandırtıyor ya da WASD tuşlarını. Biriniz yardımcı olursa çok sevinirim dostlar. Gözden kaçırdığım bişi var sanırım .
Teşekkürler.
Hangi emulatorü kullanıyosun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypassa kaldırdım aim acık oynarım daha ban yemedim bypass yemiştim bikere başkada kurmadım

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
emulator acıkken F9 yaptıgında superuser diye birsey var ve o emulatordekı yasa dısı app ları yakalıyor

Üye
7 HİZMET YILI
guest hesapla bypass+hıle erangelde oynadım ıkı gun .. bir kere de sankok gireym dedm girer girmez 10 dk ban attı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim bypass+hile bu nasil bi kolsuzluktur hiç oynama daha iyi senin oyun için ne emegin var.

Nişan alma oyununda aim bot açıyorsunuz ya shhshshdhd
hepsini tek tek deniyoruz napalım kardeşim 60 lvl e kadar hile nin h sini kullanmadım ne oldu.. adamlar dümdüz edip geçtiler

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şuana kadar 1 günlük ban yemiştim ancak bugün 10 yıl ban yedim. Hesabım As ve kd 14.7ydi

Üye
7 HİZMET YILI
bypass detec tgb de hala kullanıp ban yıyonuz aglıyonuz sonra 1 ayı gectı cıkalı detec olması normal kendı sıtesınden yenı surum ıcın takıpte kalın

Üye
6 HİZMET YILI
i didnt get any ban till now 10 minutes ban ..... i althought did every thing >>> cleaning temp %temp% prefetch and changing hosts file and flush dns and closing tencent in the background ......... everything was allright till now ..... there must be a reason of 10 minutes ban and i am afraid now from logging into my account again

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...