sertifikası olmayan programlar için . bende kapalı .sende kapattencent emulatorde F9 tusuna bastıgımızda yuklu aplıkasyonlar ıcınde super user var o ne ıse yarıyor.
sertifikası olmayan programlar için . bende kapalı .sende kapattencent emulatorde F9 tusuna bastıgımızda yuklu aplıkasyonlar ıcınde super user var o ne ıse yarıyor.
tskler kardesım bende oyle dusunmustum.sertifikası olmayan programlar için . bende kapalı .sende kapat
1.4.5 mi bu neden mb farkı var ?
Yani Hile yapımcısının koyduğu görselleri değiştir ve alın size Memory BypassMB farkı Memory Hackers'in kendine ait bazı görsel tarzı eklemelerinden dolayı oluşmuştur. Güncel ve çalışmaktadır sıkıntı yok.
Yani Hile yapımcısının koyduğu görselleri değiştir ve alın size Memory Bypass) Gzüelmiş
The requested operation requires elevation (Run as administrator). nasıl yanı yonetıcıyım zaten@avatar7221
Girmeden önce mutlaka CMD yönetici olarak çalıştırıp sırası ile
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
The requested operation requires elevation (Run as administrator). nasıl yanı yonetıcıyım zaten
xposed ındırılmıor
tmm cok saol yaptım artık mını ban gelmez degıl mı yada ban gıbı bır durum soz konusu olmaz degıl mıBaşlat kısmına CMD yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır. Ya da Windows + R tuşları ile.
Link güncelBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdeneyebilirsin.
Modul is not working. Make sure Xposed was correctly installed the module is activated! diyor ama xposedden modülü aktif hale getiriyorum videodaki gibi ama olmuyor neden acaba
Kurulumu aynı mı 1,4,4 ile