Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
la şamar oğlanına döndük millet içimizden geçiyor, hiç kimse kullanmayacaksa tamam ama herkes de var bir güvendiğimiz burası var, güvendiğimiz derken zararsız hile manasında cihazlarımıza zarar vermiyor yani.
valla 3 gündür oyuna girmiyorm :D bugün bi gireyim dedim uçan 3 5 kişi vvardı toplanma alanında çıktım hemen :D

Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna giriş yapıyorum çalışıyor ama belirli bir zamandan sonra istemciden dolayı Ban yiyorum çözümü nedir ?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
not working for the new pubg update
wiil u update the hack?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
10 dakikalık bana çözüm bulunamadı mı hala

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Artık şu ban sorununu çözmeleri lazım.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
the bypass need update it doesn't work any more

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bypass'ı kodlayan memory değil unkown değil o yüzden buraya çözüm bulun demeniz gereksiz arkadaşlar bilginiz olsun ekstra bypass ı daha iyi şekilde kullanmanız için öneriler de bulunulur onu da zaten bypass kullanımı gösterilirken yazılı şekilde anlatılmış cmd komutları temp dosyaları temizleme ile onun dışında başka bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ByPass 10 Dakikalık ban atıyor =/
Post automatically merged:

Bypass'ı kodlayan memory değil unkown değil o yüzden buraya çözüm bulun demeniz gereksiz arkadaşlar bilginiz olsun ekstra bypass ı daha iyi şekilde kullanmanız için öneriler de bulunulur onu da zaten bypass kullanımı gösterilirken yazılı şekilde anlatılmış cmd komutları temp dosyaları temizleme ile onun dışında başka bir şey yok.
Şuan bildiğin ezbere konuştun moruk REDBUFF diye bir arkadaş kodlamış siteden reklamında felan memoryhackers var işte

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ByPass 10 Dakikalık ban atıyor =/

Şuan bildiğin ezbere konuştun moruk REDBUFF diye bir arkadaş kodlamış siteden ında felan memoryhackers var işte
konuyu tekrar oku bence bana ait değildir demiş inda var diye ona ait olmuyor onu herkes ekler :D

Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar #RedBuff apk felan hepsini yaptım da şu host meselesini çözemdim de yapamadım da yardımcı olabilme şansın varmıdır acaba ?

@#RedBuff Tekrar rahatsız etcem ama bende host diildi lmhost olarak görünüyor fark ne normal host taki gibi yazılarda yok farklı ve bir sürü yazı var

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...