- Yasaklandı
- #1,341
Banlı Üye
aynen bende de o oluyorveri erişimi bağlantı hatası her maç..
aynen bende de o oluyorveri erişimi bağlantı hatası her maç..
bide sadece bypass denicem hile açmadanaynen bende de o oluyor
1 maç attım şimdi sadece bypass açıkvalla beyler denedim gereken her şeyi yaptım ban yiyor çar 1 gündiyo 10 15 dk ya geri giriyorm ama hile yide açmadım aynı sonuç
Post automatically merged:
sanırsam oyun tespit ediyor daha dogrusu
kardom sana bişi sorcam bu banlar veya reportlar diyelim bypass kullanmayı bıraktık bizi ne kadar olumsuz etkiliycek bilgin varmıdırbide sadece bypass denicem hile açmadan
zannediyorum ki emulatorü silip bütün kalıcı dosyalarıda silip %temp% temizleyip yeniden temiz kurulum ile devam edilebilir. yönetici arkadaşlar hile paylaşanlar daha iyi bilir amadeneriz izleme felanda kapalı dimi
normal bi oyuncu gibi
kardom sana bişi sorcam bu banlar veya reportlar diyelim bypass kullanmayı bıraktık bizi ne kadar olumsuz etkiliycek bilgin varmıdır
bende de yaptı şimdi onu cerberusu denicemanladım hıle felan her şeyı kapattım normal temız bi oyun attım ses kasark 3 adam kaldı 7 leş aldım toplamda son 2 kalcak bırını vurdum veri hatası dedi attı gene
aynen10 dk 10 dk sonra kakaladı 10 yılı hile yok sadece baypas baypasların hiçbiri işe yaramıyor gitti hesap
gameloop mu kullanıyorsun?gene mını ban atıyor cmd komutları gırmeme rahmen
bende gameloop dan girerek ban yedim..gameloop mu kullanıyorsun?
benimle ilteşime gecersen sana ogrete bilirim banlanmanı[email protected] epostama yazarsan sevinirim.