Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben sürekli 10 dakikalık ban yiyorum birisi yardımcı olabilirmi acaba

Üye
10 HİZMET YILI
Xposedi Güncellerken yeniden başlatırken bu Hatayı Alıyorum Anbormal Game environment, please restart computer and try again yardımcı olur musunuz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benimle ilteşime gecersen sana ogrete bilirim banlanmanı
arkadaşlar banlanmayan bypass icin iletşime gecebilirsiniz benimle ben suan asım hic ban atmadı banı 10 dklık
discord:ekrem1209#3485

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Normal hile çalışmıyor değil mi bu emülatörde? Çünkü ben piyasadaki tüm pubg mobile hilelerini denedim ama uyumsuz çıktı, çalışmadı.

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba;
Daha önceden yanlışlıkla pubg hile ayarlarıyla oynadım sonradan düzelttim ama hileyi açınca ekran siyah oluyor bunun çözümünü bilen var mı

PWD

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar adamdan hileyi satın aldım. kendi çapında özel işler yapan birisi. gayette güvenilir. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. herkeste olmayan bir hile çeşidi satıyor ve bu demek oluyor ki fixlenmesi imkansız.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
"sunucuya bağlanalamıyor.lütfen farklı bir ağ dene ya da ayarlar bölümünden oyuna wifi bağlantısı erişimi sağla .hata kodu 554827782" hatası alıyorum oyuna gırerken oyuna gırıyor atıyor harıta falan ınderemıyorum ne yapmam lazım çözüm bilen admın veya arkadaş var mı lütfen yardımcı olun ilk defa böyle bısey basıma geldi.

Üye
6 HİZMET YILI
Sunucu doğrulama başarısız. Giriş başarısız diyor neden yardımcı olabilecek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...