Onaylı Üye
sc felan var kullanılıyor da TFT hilesi cıkarmı acaba yada varmıdır
kanka şöle bişe önereyim sana şimdi başlatma menüsüne gelip arama yerine "msconfig" yaz tırnaklar olmadan açılan yerden önyükleme yerine gel üst taraftan sonra altta gelişmiş seçenekler yazıyor bas ona bi menü geliyor ve orda işlemci sayın gözüküyor oraya bas bastığın zaman illa 1 2 3 4 5 6 7 8 gibi rakam çıkar işlemcin kaç çekirdekse 8 çekirdekse 8 çıkar sende en fazla kaç çıkarsa onu seç sonra tamam de menü kapanıcak diğer menünün altındada uygula yazıyor ona basıcaksın sonra tamam diceksin menü kapanıcak bi mesaj kutusu gelicek bilgisayarı yeniden başlatması gerekiyor bilgisayarı yeniden başlatıcaksın ve bilgisayarını kaç çekirdek te çalıştırdıysan çalışcak ve oyunlarda daha yüksek fps alıcaksın yardımcı olabildiysem ne mutlu banabende yeniyim script kullanığım zaman ki hala kulanıyorum yani kullancam fps çok düşük ve pc çöküyor pc yi gheri açıp öyle oyuna devam ediyorum geçen talon vardı midde fenas kasıldı benim pc çökünce
kanka az önce bi arkadaşa öneri yaptım o öneriyi kullanabilirsin.Script superr ama fpssi sıkıntı
Post automatically merged:
50 tane yeter aynı konuya mesaj atma amaBende araştırdım da 50 mesaj olunca yetiyomu yoksa hergün bi kaç defa yorum yapmamız gerekiyomu arkadaşlar ?