League Of Legends ADC Script Ayarları

Hangi ADC herosunu eklememi istersiniz

• Kullanılan toplam oy
    259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Scriptin çalıştığı en güzel rol olan ADC için kendi kullandığım ve bilmeyen arkadaşların işine yarayabilecek ayarlarımı atacağım. Şimdilik Ashe ile başlayıp daha sonra eklemelerde bulunacağım. İyi forumlar.

ashe ayarları 1.JPG

İlk kısımdaki ayarlarım böyle Farm Q yu kapatma sebebim fazla mana harcaması fakat biraz kastıktan sonra açıyorum.

ashe ayarları 2.JPG

Bu kısım böyle fakat beğenmezseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

ashe ayarları 3.JPG

Savaşın ortasında konum alırsanız bu ayarı açabilirsiniz fakat suikastçi olup anlık hasar veren herolara karşı kapalı tutun bence. Kite sıkıntısı çekebilirsiniz savaş ortasında.

asge.JPG

Bazen hatalı ultiler atabiliyor açıp açmamak size kalmış. BaseUlt ayarını kapattım gereksiz ulti atar.

#edit: İkinci hero olarak Lucian Script ayarlarını sizlerle paylaşıyorum. Yakında Vayne ve Kog'Maw gelecek. Oylamayı unutmayın. İyi forumlar.

lucian.JPG

Combo olarak bu daha çok hoşuma gidiyor. Fakat dikkatli olmanızı tavsiye ederim birden tf nin ortasında kalıp ölebilirsiniz.

lucian2.JPG

Q ayarlarım bu şekilde. Yine Ashe de olduğu gibi minyonlara q atmasını kapalı tutuyorum fazla mana harcıyor tabi siz açabilirsiniz size kalmış.

lucian3.JPG

W bu şekilde pek anlatılacak bişey yok bunun hakkında.

lucian4.JPG

Yine üstte belirttiğim gibi combo atarken ya da e atarken dikkatli olun direk adamların içine atlıyor değiştirip değiştirmemek size kalmış.

lucian5.JPG

Bazen pek güzel ultiler atamıyor ama yine de ben açık tutuyorum belki ulti atmayı unuturum diye.

#edit2: Ezreal isteyen arkadaşlara gelsin bu ayarlar. Kog'Maw ve Vayne yakında gelecek takipte kalın.

ezreal.JPG

Q stacklemesini item aldıktan sonra açabilirsiniz. Onun dışında ayarlar bu şekilde.

ezreal2.JPG

W kısmı böyle ama isteyen olursa combo W yu kapatıp kendi atabilir.

ezreal3.JPG

E kısmı böyle yine Lucian da olduğu gibi içlerine atlayabilir tf de falan dikkat edin. Kapatıp kendiniz kullanabilirsiniz size kalmış.

ezreal4.JPG

Ultisi ise yine Ashe gibi bazen gereksiz atabilir ya da savaş ortasında atabilir. Ben genelde açık tutuyorum ama kapatıp kapatmamak size kalmış.

#edit3: Vayneyi çok istemişsiniz arkadaşlar buyrun ayarlar bu şekilde. Yakında Kog'Maw ve Xayah gelecek beklemede kalın.

vayne1.JPG

İlk ayarlar bu şekilde değiştirmek size kalmış. Ama bana göre en uygunu bu.

vayne2.JPG

W kısmı bu şekilde Q ile birlikte güzel bi hasar çıkartırsınız bu ayarla.

vayne3.JPG

Bana kalırsa bu kısmı tamamen kapalı tutar kendim atarım tf de fakat isteyen arkadaşlar böyle kullanabilir. Ama saçma bi şekilde kullanabilir dikkat edin.

vayne4.JPG

Bazı arkadaşlar sormuş R atmıyor diye. Önemli tflerde kendiniz basıp girin tf ye her şeyi scriptten beklemek saçma olur sizinde az katkınız olsun :D

#edit kaç oldu bilmiyorum: Şu kadar hero paylaştım ama scriptin tek yakıştığı hero Dravenmış. Kesinlikle tavsiye ederim. Kolay bir şekilde yanınızda düzgün bir sup varsa plat-elmas arası bir eloya ulaşabilirsiniz. Neyse buyurun ayarlar.

draven.JPG

Q ayarları böyle. Yine diğerleri gibi LaneClear' ı kapalı tutuyorum gerektiği zamanlarda kendim q ya basıp itiyorum onun dışında diğer ayarlar bu şekilde iyi.

draven 2.JPG

Yanınızdaki sup eğer sizinle kordineli bir şekilde oynuyorsa kesinlikle w ayarı açık olmalı. Çünkü lane de 2v2 girdiğinizde kesinlikle kazanma oranınız var. W iyidir sevin onu.

draven 3.JPG

E yi combo atacağınız zaman kullandığınızda yani script kullandığında 1 kill kesin garanti ya da sıçra vs...

draven 4.JPG

R yi yine dengesiz atabilen bir hero. Hasarınıza güveniyorsanız bu ayarı kapatıp kendiniz atın derim.

Diğer ayarda ise Draw Axe Position' u açın diğeri kapalı dursun önemsiz o. Bu konuluk bu kadar daha fazla görsel ekleyemediğimden dolayı Adc herolarını burada bitiriyorum. Bundan sonraki konumda Mid herolarının ayarlarını paylaşcam. Sorunuz ya da bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. İyi oyunlar.

Ekli dosyalar

• ashe ayarları 5.JPG
    ashe ayarları 5.JPG
    118.9 KB · Görüntüleme: 224
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kesinlikle vayne yapmalısın tf de bir türlü ulti açmıyor açtığında vurmuyor çok değişik ayarları var , gösterirsen sevinirm

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben e skilini kapatıp elle atıyorum combo yaparken e atması saçma olur

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Great I enjoyed it. I'm waiting to be approved by members to try cheating

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bak vayne yapmanı oneririm

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...