Riot Games, League of Legends, LoL, Disabling /All Chat
Riot Games, League of Legends için /all chat'i kapatıyor!
Bildiğimiz üzere LoL kitlesinin toxic, flame, afk ve kaosa neden olduğu kargaşaya Riot Games eşleştirmeli sıralarda /all chati kapatarak cevap veriyor.
Bir bakıma mantıklı gelen fakat başka bir bakışla saçma gelen bu güncelleme 11.21 yamasında geliyor.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Not: Bence her ne kadar oyun içi susturma ve ayarlarda /all chati kapatma seçeneği olsada tüm oyun için mantıklı bir karar.
gayet olması gereken bir şey di ben dia 2 stuck um adam başlar başlamaz azir otp olduğumu görünce dia2 stuck azir otp diyor full camp atıp kesince de azir otp bu mu diyor mutelesem de o adamın dediklerini takımım görüyor değişen bir şey olmuyor yasuo alsam aynı şeyleri tekrarlatıyor gereksiz flame atıyorlar gg ez çerez yazan veletler de trolleyip takımın neyi varsa her şeyini all chat den söyleyen aveller bu insanlar için gayet iyi ve süper olmuş mutele me olayı boş o adam onları yazdıktan sonra sen mutelesen de mutelemesen de değişen bir şey olmuyor sinirin yok yere bozuluyor helal olsun riota ilk defa gelişmeye adım atmış saçma sapan lux kostümleri çıkarmak yerine
Mantıklı bir karar. Yalnız oyuna getirilmesi gereken en nadide yama, takım içerisinde sesli sohbet olmasıdır. Şarttır, neden şarttır ? Çünkü bu bir strateji oyunu, Dota 2 gibi sesli sohbet geldiğinde LoL' ın takım oyunlarında daha çok ön plana çıkacağını düşünüyorum.
Riot Games, League of Legends, LoL, Disabling /All Chat
Riot Games, League of Legends için /all chat'i kapatıyor!
Bildiğimiz üzere LoL kitlesinin toxic, flame, afk ve kaosa neden olduğu kargaşaya Riot Games eşleştirmeli sıralarda /all chati kapatarak cevap veriyor.
Bir bakıma mantıklı gelen fakat başka bir bakışla saçma gelen bu güncelleme 11.21 yamasında geliyor.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Not: Bence her ne kadar oyun içi susturma ve ayarlarda /all chati kapatma seçeneği olsada tüm oyun için mantıklı bir karar.
Mantıklı bir karar. Yalnız oyuna getirilmesi gereken en nadide yama, takım içerisinde sesli sohbet olmasıdır. Şarttır, neden şarttır ? Çünkü bu bir strateji oyunu, Dota 2 gibi sesli sohbet geldiğinde LoL' ın takım oyunlarında daha çok ön plana çıkacağını düşünüyorum.
LoL Takıma çok bağlı bir oyun olduğu için sesli sohbette birbirini tanımayan insanlar çok fazla kavga edip küfürleşecektir o yüzden gelmez bence. FPS oyunlarında daha çok bireysel performanslar ön plana çıkıyo
Kanka sonuna kadar mantıklı bir karar. Sadece böyle tuşlar fln ekleseler wp gg fln yazabilsek. Bir de oyuna sesli sohbet lazım adama bişey demek için vakit kaybediyorum yarım saat
Kanka sonuna kadar mantıklı bir karar. Sadece böyle tuşlar fln ekleseler wp gg fln yazabilsek. Bir de oyuna sesli sohbet lazım adama bişey demek için vakit kaybediyorum yarım saat