league of legends alt tab FPS düşüklüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL de en yüksek ayarlarda 200fps alıyorum normalde ama geçen pcyi formatladım lolü yükledim oyuna girince FPS 20ye düşüyor çözünürlüğü değiştirip tekrar en yükseğe aldığım zaman FPS tekrar düzeliyor fakat alt tab attığım zaman yine 20ye düşüyor bunu nasıl cozebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dx9 modu açıkmı belki bir uyumluluk sorunudur onu açınca düzelme ihtimali var

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ekran kartı driverlerini bi kontrol et , formattan sonra otomatik windows driver yüklediysen tabiki fps düşüklüğü yaşarsın. Yayınlanmış önerilen son güncel driverlari kullan ve varsa anakartının kontrol yazılımlarınıda yükle çünkü bu yazılımlar ile donanımlarının %20 %10 %30 gibi daha yüksek performansta çalışmasını sağlayabilrsin buda fps yükselmesi olarak gelir. Ha fps takıntın varsa OC senin için çözüm olabilir eğer gpu kapasiten yeterliyse NVRAM lerini boostla %40 a kadar arttırısan bu sana 50 60 fps fazladan kazandırır. Tabi bu sırada ramlarinin bu işe uygun olup olmadığını kontrol et yani üzerlerinde termal pad ler varmı soğutma durumu nedir gibi. Sonuç olarak bozulursada nvram tamiri çokta matah bişey değil 300 - 350 lira gibi bi işlemle tamir edilebiliyorlar.

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekran kartı driverlerini bi kontrol et , formattan sonra otomatik windows driver yüklediysen tabiki fps düşüklüğü yaşarsın. Yayınlanmış önerilen son güncel driverlari kullan ve varsa anakartının kontrol yazılımlarınıda yükle çünkü bu yazılımlar ile donanımlarının %20 %10 %30 gibi daha yüksek performansta çalışmasını sağlayabilrsin buda fps yükselmesi olarak gelir. Ha fps takıntın varsa OC senin için çözüm olabilir eğer gpu kapasiten yeterliyse NVRAM lerini boostla %40 a kadar arttırısan bu sana 50 60 fps fazladan kazandırır. Tabi bu sırada ramlarinin bu işe uygun olup olmadığını kontrol et yani üzerlerinde termal pad ler varmı soğutma durumu nedir gibi. Sonuç olarak bozulursada nvram tamiri çokta matah bişey değil 300 - 350 lira gibi bi işlemle tamir edilebiliyorlar.
Aynen bu arkadaşın dediği gibi driverlar sorununu çözebilir driver programı olarak ücretsiz driver booster var kurulurken 3 tane falan daha program kuruyo korkup silme driverları güncelledikten sonra onları silersin tertemiz olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ekrantı driverını kontröl et ayrıca eğer işlemcin çok düşükse yani darboğaz yapıyorsa ondan da kaynaklanabilir sonuç ta işlemcin düşük seviye ekran kartın yüksek ise ekrantını işlemci kadar yavaşlatmak için çözünürlüğü yükseltip ayarları ultraya çek ama gölge kalitesi hariç birde dikey senkörnizasyon açık ise kapat durum bu şekilde işlemcin düşük ise yükseltme yap .

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çerçevesiz modda oyna ve İstemcideki ayarlardan "oyun" kısmından Dx 9 seçeneğini aktif et hem ALT+TAB süren kısalır, hem de bu sorunu yaşamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LoL de en yüksek ayarlarda 200fps alıyorum normalde ama geçen pcyi formatladım lolü yükledim oyuna girince FPS 20ye düşüyor çözünürlüğü değiştirip tekrar en yükseğe aldığım zaman FPS tekrar düzeliyor fakat alt tab attığım zaman yine 20ye düşüyor bunu nasıl cozebilirim
ekran kartını aktifleştirdinmi

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
driverlerinde güncel değil bir de format attığın için default ayarlar geri geldi pc de kullanmadığın gereksiz arkada çalışan saçma sapan bir sürü program var onları kaldır bir de işlemci ve ekran kartının macunlarını kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...