Çözüldü LoL alt tab fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
LoL de normalde 100-150 FPS alırım fakat oyuna girince 100-150 arası alt tab yapıp tekrar LoL'e girdiğim zaman FPS 45 e sabitlenip kasıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Dipnot: bazı durumlarda 60a veya 80e de sabitlenebiliyor.

Çözüm
Eğer NVIDIA GeForce kullanıcı isen birkaç alternatif çözüm var bunlardan biri oyun modunu açmak masaüstüne salt hale getirmek gibi arka planda çalışan uygulama ayarlarını da kapatarak rahatlatabilirsin.
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bunu bende çoğu oyunda yaşıyorum biraz bekleyince hiç bir şey yapmadan eski haline dönüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Drawları kapatıp, arka planda çalışan chrome vb uygulamaları kapatırsan daha iyi olur. Birde ekran kartına bağlı bazen kasma yapıyor, bir süre bekleyip, düzelmezse fps ayarından 60 a alıp tekrar sınırsız yap düzelir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Drawları kapatıp, arka planda çalışan chrome vb uygulamaları kapatırsan daha iyi olur. Birde ekran kartına bağlı bazen kasma yapıyor, bir süre bekleyip, düzelmezse fps ayarından 60 a alıp tekrar sınırsız yap düzelir.
Yok onlarla bir ilgisi yok. Tam ekrandan çerçevesiz yapınca düzeliyor fakat alt tab yapınca yine aynı durum ortaya çıkıyor. Yani her alt tab yaptıktan sonra bu işlemi mi yapmalıyım? Önceden yoktu böyle bir sorun durup dururken ne olmuş olabilir?
Post automatically merged:

Fps sınırlayıcı açık olabilir mi ?
Nereden bakıyorum ona?

Scriptsiz giriş yapıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer NVIDIA GeForce kullanıcı isen birkaç alternatif çözüm var bunlardan biri oyun modunu açmak masaüstüne salt hale getirmek gibi arka planda çalışan uygulama ayarlarını da kapatarak rahatlatabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Discord verebilir misin? Evet GTX1050 Ti kullanıcısıyım.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşın dediği gibi tam ekranda fps sorunu düzelebilir ekran ayarlarından hertz değişiyor olabilir mi bakarmısın

Üye
6 HİZMET YILI
kanka alt tab attıktan sonra oyunu açınca 10-15 saniye içinde düzeliyor eğer düzelmiyorsa çerçeveli al sonra tekrar tam ekran al bu kesin çözüm...

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yok onlarla bir ilgisi yok. Tam ekrandan çerçevesiz yapınca düzeliyor fakat alt tab yapınca yine aynı durum ortaya çıkıyor. Yani her alt tab yaptıktan sonra bu işlemi mi yapmalıyım? Önceden yoktu böyle bir sorun durup dururken ne olmuş olabilir?

Nereden bakıyorum ona?

Scriptsiz giriş yapıyorum.
ayarlar kısmından fps nin oranını 30-60-sınırsız ayarlayabiliyorsun, oraya bir bak, oyun içinde aç kapa yap orayı düzelir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...