league of legends biter mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riot da iyice lolü saldı sc ler ban yemiyor sadece kostüm çıkarıyorlar oyun wolfteama döndü resmen :D

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Lol bitiş dönemine çoktan girdi. Geri dönüşü zor artık. Ve Valorant'ın yükselişiyle gözdende çıkmış durumda diye düşünüyorum. 2-3 yıla belki daha erken bir süreçte bile bitebilir ama kesin bitecek benim gözümde. Oynayanların %90'ı başka oyun yok diye oynuyordur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bitmez gibi geliyo ama bu özensizlikle devam ederse wolfteama döner

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet kullanıyoruz bizde ama herkes sc. Bu sefer sc nin bile anlamı kalmıyor . Acil çözüm bulmaları lazım

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence bitmez, eğer bitersede update gelmediğinden dolayı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bir müdaili çıkmadığı sürece biteceğini sanmıyorum ama elbet bir gün müdaili çıkacak ve tarihin tozlu sayfalarında yerini alıcak.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
LoL bitiş dönemine gireli çok oldu. Bu günlerde yeni bir sinematik yayınladılar ve gerçekten iğrençti yani emek verilmemiş fanmade gibi duruyor artık özen vermiyorlar oyuna. 150-140 civarı karakter var ve artık oyuna eklenecek şey kalmadı. Yeni oyuncular gelmiyor çünkü 150 karakterin hepsine özel rünleri, itemleri, nasıl oynanacağı gibi bir sürü şey var ve çok kompleks bir şey bu. 3-4 seneye biter bence zaten Valorant çıktığında herkes Valorant'a geçmeye başlamıştı belliydi birazda.
Post automatically merged:

Ve hileler bol.
LoL bitiş dönemine gireli çok oldu. Bu günlerde yeni bir sinematik yayınladılar ve gerçekten iğrençti yani emek verilmemiş fanmade gibi duruyor artık özen vermiyorlar oyuna. 150-140 civarı karakter var ve artık oyuna eklenecek şey kalmadı. Yeni oyuncular gelmiyor çünkü 150 karakterin hepsine özel rünleri, itemleri, nasıl oynanacağı gibi bir sürü şey var ve çok kompleks bir şey bu. 3-4 seneye biter bence zaten Valorant çıktığında herkes Valorant'a geçmeye başlamıştı belliydi birazda.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
normal sıralı aratırken bile 2-3 dakika da maç buluyor hatta rank maçlarında da bu süreler uzuyor çoktan çöküş dönemine girdi ve urf modu gelirse oynanıyor birazcık sadece o kadar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
normal sıralı aratırken bile 2-3 dakika da maç buluyor hatta rank maçlarında da bu süreler uzuyor çoktan çöküş dönemine girdi ve urf modu gelirse oynanıyor birazcık sadece o kadar
urf moduda baydı ya eskiden ne güzel farklı farklı modlar geliyordu :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lol bitince oynayacak başka oyun kalmadığı için bitmez

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir müdaili çıkmadığı sürece biteceğini sanmıyorum ama elbet bir gün müdaili çıkacak ve tarihin tozlu sayfalarında yerini alıcak.
lole rakip gelir mi bilmiyorum ama cidden rakip gelmediği sürece zor asya da hala çok yüksek oyuncu sayıları var hatta belki kapanırsa sadece belli yerlerde kapanabilir serverlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...