League of Legends dengeleme ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sizcede LOL dengeleme ekibinin çok hatası yok mu? yani mesele top lane de kasılıp gelmiş 13k canlı bi chogath'e karşı bi mage in yapabileceği hiç bir şey yok.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu yeni olan bir şey değil ki kaç sezondur düzenleyemiyorlar bufflasalar çarı durduramıyorlar nerfleseler oynanmıyor bi ortası yok yani bozuk olduğu için ayar yapamıyorlar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sizcede LOL dengeleme ekibinin çok hatası yok mu? yani mesele top lane de kasılıp gelmiş 13k canlı bi chogath'e karşı bi mage in yapabileceği hiç bir şey yok.
hacı çok fazla çar var hangisini düzenlicekler çok zor ben genelde jg oynuyorum beni çok etkilemiyor hızlı kasıldım için
takımı taşıyorum genelde

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilerdeki zamanlarda illaki yaparlar diye umuyorum

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Çok fazla değişken olduğu için her ihtimali düşünmeleri imkansız, şöyle düşün oyunda şu anda 162 tane şampiyon var diyelim. Hepsinin (bazıları hariç ama düz hesap olsun diye) 4 tane yeteneği var, ayrıca pasif yetenekleri de var. Dengelenmesi gereken 810 tane yetenek var demek, yaptıkları her item ve rün değişikliği bu yüzden aşırı güçlü şampiyonlar ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. 1-2 yama içerisinde de genelde düzeltiyorlar, tabii ki oyunun dengelemesi mükemmel değil ama bence oynaması zevkli bir oyun ortaya koymasını iyi başarıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum ben onlarında farkında olduklarını dusunuyorum fakat dengeleme duzenleme hıcbirşey yapmıyorlar rezalet

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam bunca senedir ilerlediler ve gerçekten de son yılarda dengeyi tuturamadılar herolar çok saçma bir şekilde güçlü olabiliyor veya güçlü olması gereken herolara item tamamlasan bile ondan bundan tek yiyiyorsun yapcak birşey yok ileride düzeltirler inşallah

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam sezon başından beri olan bişey değil bunun öncesinde gerçek hasarı düzenlemek istediler işler kötüye gtti sonra bazı çarlara gerçek hasar, itemlere gerçek hasar verdiler sonra can çalma olayında epey dengeleme yapmaya çalıştılar ağır yara etkileri artı can çalmalarda çarların potansiyeli artırdı yani bi yerden kısmadan ya artış oluyo yada kısıp yok ediyolar genel olarak senelerdir böyle şuandada tank metası ayağına can yenileme azami can miktarına dengeleme getiriliyor ama genede oyun içi itemlerin can yenileme vb. şeyleri artıyor

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
agır yara itemlerıne buff geldı artık tank falan bırakmaz adcler kasılırsa

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sadece o değil ki adam topta vayne alıyor bütün oyunu zehir ediyor ganksiz hiç bir şey yapamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyunda genel bi sıkıntı varsa bana kalırsa Ortalama bi top lane çok güçlü kasılan bi adc çok güçsüz kalıyor benim düşüncem.

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum sana hak veriyorum ama ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok diğer koridordaki oyuncuların kötü oynamasına karşı elimizden bir şey gelmiyor maalesef.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunda dengeleme yapmak yerine her şampiyonu güçlü yapıyorlar. Şuan güçsüz denilebilecek şampiyon sayısı bir elin parmağını geçmez.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oyun aşırı bozuk ap cho cho ölmüyor mesela

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tanklar bu metada çok güçlü öldürmek imkansiz full build yone ile hiçbir şey yapamıyorum

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bunlar uzun zamandır var malesef riot ekibi ne zaman yapar bilemeyiz ama hataların farkına varıp oyunda karakterleri düzenliyorlar nerf buff yapıyolar ama onları da bazen şaşıyolar

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyunda denge yok, karşı full tank olunca mide full ap varus alıyorum 3 yük yapıp w q yapıyorsun adam ya adam 10k HP tek yiyor ya da %90 HP si gidiyor, tankların haddinden böyle geliyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
her sezon olan şeyler, riot yeni oyunlar çıkarmaya başladığından beri lol ile ilgilenmeyi azalttı diye düşünüyorum mesela, eskiden şampiyonlar çıkacakken bile birkaç yama öncesinde gizemli şeyler olurdu etkinlik oyun için etkileşim vs ama şu an pat küt ram pam çıkarıyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...