Onaylı Üye
no ban bro eyw
N LoL skinden ban yemedim yanisadece tek olarak skin changer ban sebebi olabilir mi veya sadece bu program ?
Knk başka paralı SC de alsan illaki ban yersinbunun ban riski yok muydu ?
Knk ben LoL skin kullandım uzun süre ban yemedimskin changer external olacağı için ban yedirmez diye düşünüyorum
Tartışılır bir konu knk arayüzü ben pek sevmedim sc ninteşekkür ederim ellerine sağlık güzel bir programa benziyor auto accept ve auto rün işime yarayacaktır. skin changer sarmaz sadesi daha güzeldir ama renkler ve zevkler tartışılmaz
ive tried this one yesterdey, not working for me man :/Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
UNDETECTED - NO BAN
(Menudeki Draft kısmı sıralı seçim/Ranked anlamına gelmektedir)
- Skin Changer – League of Legends için internal skin changer - İstediğiniz skini bedava kullanabilirsiniz. (Sadece size gözükür)
- Auto Ready – Maç bulduğunda otomatik kabul eder.
- Offline Chat mode – Chat'i devre dışı bırakmanızı sağlar.
- Auto Queue / ReQueue – Maç bittiğinde otomatik olarak yeni maç aratmaya başlar. Bu özellik maç bittikten sonra honor atma ekranını ve bütün bildirimleri otomatik olarak atlar.
- Auto Pick – Normal Game – Seçtiğiniz şampiyonu maç bulunca otomatik kitler.
- Auto Say – All modes – Şampiyon seçme ekranında istediğiniz/yazdığınız yazıyı otomatik chate spamlar.
- Auto Rune – Otomatik rün yapar. (Normal oyunda ve Sıralı/Ranked oyunda da çalışır.)
- Auto Pick and Auto Ban (Sıralı/Ranked) – Seçeceğiniz ve banlayacağınız şampiyonu seçersiniz, otomatik olarak sizin yerinize yapar.
- Auto Spell Settings – Seçtiğiniz koridora göre otomatik spell ayarlar. (Tutuştur, Flash, TP vb.)
- Preferred positions – Lobiye girdiğinizde otomatik olarak tercih ettiğiniz koridoru ayarlar.
- Preferred rune pages – Tercih ettiğiniz rün sayfasını seçerseniz otomatik olarak rünü ayarlarken bunu kullanır.
- Preferred Site Runes – Rünleri alması için tercih ettiğiniz rün sitesini girersiniz. (Blitz, Lolalytics vb.)
- Disenchant champions – Atölye kısımındaki bütün şampiyon parçalarını otomatik olarak mavi öze çevirir.
- Config – Girdiğiniz hesaba göre ayarlarınızı kaydeder.
ban yiyor musun?Hocam Otomatik Maç kabul etmesi dışında hiç biri işime yaramazama güzel ellerine sağlık ban riski nedir
Eğer ban riski yoksa çok yararlı bir program bu gerçi hangisinde yokki neyse teşekkür ederim bunu kullanacağım.yani
aram boost vardı ama fix yedioff bunun üstüne bide aram boost patlasa tadından yenmez
It is not fixed man, it's the same way as back in a while, still not working for me.ban yiyor musun?
Post automatically merged:
Post automatically merged:
aram boost vardı ama fix yedi