League of Legends Evolut Client Hack v6.6 (Skin Changer & Fazlası)

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sadece skin changer kullansak ban olayı olur mu veya lol de ban yediğmzde valorant da ban yeme olaslsılgı olr mu

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
çalışmıyo artık boş yorum yapmayalim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

UNDETECTED - NO BAN

(Menudeki Draft kısmı sıralı seçim/Ranked anlamına gelmektedir)
  • Skin Changer – League of Legends için internal skin changer - İstediğiniz skini bedava kullanabilirsiniz. (Sadece size gözükür)
  • Auto Ready – Maç bulduğunda otomatik kabul eder.
  • Offline Chat mode – Chat'i devre dışı bırakmanızı sağlar.
  • Auto Queue / ReQueue – Maç bittiğinde otomatik olarak yeni maç aratmaya başlar. Bu özellik maç bittikten sonra honor atma ekranını ve bütün bildirimleri otomatik olarak atlar.
  • Auto Pick – Normal Game – Seçtiğiniz şampiyonu maç bulunca otomatik kitler.
  • Auto Say – All modes – Şampiyon seçme ekranında istediğiniz/yazdığınız yazıyı otomatik chate spamlar.
  • Auto Rune – Otomatik rün yapar. (Normal oyunda ve Sıralı/Ranked oyunda da çalışır.)
  • Auto Pick and Auto Ban (Sıralı/Ranked) – Seçeceğiniz ve banlayacağınız şampiyonu seçersiniz, otomatik olarak sizin yerinize yapar.
  • Auto Spell Settings – Seçtiğiniz koridora göre otomatik spell ayarlar. (Tutuştur, Flash, TP vb.)
  • Preferred positions – Lobiye girdiğinizde otomatik olarak tercih ettiğiniz koridoru ayarlar.
  • Preferred rune pages – Tercih ettiğiniz rün sayfasını seçerseniz otomatik olarak rünü ayarlarken bunu kullanır.
  • Preferred Site Runes – Rünleri alması için tercih ettiğiniz rün sitesini girersiniz. (Blitz, Lolalytics vb.)
  • Disenchant champions – Atölye kısımındaki bütün şampiyon parçalarını otomatik olarak mavi öze çevirir.
  • Config – Girdiğiniz hesaba göre ayarlarınızı kaydeder.

Ban riski nedir hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok iyi görünüyor, ama isyan tarafından tespit edilirse, şirinim üzerinde test edeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Güzel program işe yarar teşekkürler LoL e yeni başladım runleri v.b fazla iyi yapamıyorum
Post automatically merged:

Güzel program işe yarar teşekkürler LoL e yeni başladım runleri v.b fazla iyi yapamıyorum

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ฉันรักคุณยิ้ม GIF โดย corgiyolk

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ban şansı oranı nedir?
Post automatically merged:

kamera yükseklik değiştirici var mı?