Çalışmıyor League Of Legends Güncel Hotfix UPDATED [09.01.2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
detaylı anlatır mısınız
Benim attığım linkten dosyayı indirin. Ardından oyuna girin fakat maça başlamayın. Launcher ekranında beklerken indirdiğiniz zip'i açıp C:/Riot Games/League of Legends/Game klasörüne indirdiğiniz ZIP dosyasının içindeki dosyaları atın ve değiştirme işlemini onaylayın. Ardından XFProject.exe'yi açıp hileyi siteden load edin. Ardından maç arama işlemini başlatın ve oyuna giriş yapın. Maç yükleme ekranında sol altta tarih 4 january ise işlem tamamdır.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim attığım linkten dosyayı indirin. Ardından oyuna girin fakat maça başlamayın. Launcher ekranında beklerken indirdiğiniz zip'i açıp C:/Riot Games/League of Legends/Game klasörüne indirdiğiniz ZIP dosyasının içindeki dosyaları atın ve değiştirme işlemini onaylayın. Ardından XFProject.exe'yi açıp hileyi siteden load edin. Ardından maç arama işlemini başlatın ve oyuna giriş yapın. Maç yükleme ekranında sol altta tarih 4 january ise işlem tamamdır.
peki bu işlem sizde olurken bende olmaması normal mi?

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bizdede olmuyor nedense önceden oluyordu

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
peki bu işlem sizde olurken bende olmaması normal mi?
Bende de olmuyordu bu konudaki dosyayı indirdiğimde. Ama benim attığım https://memoryhackers.org/konular/l...harp-crashing-hotfix-working-1-7-2021.190820/ bu linkteki dosya işe yaradı. Ayrıca LOL'u kapatıp açınca tekrar güncelliyor o yüzden aynı işlemleri tekrar yapman gerekiyor. Bunların hepsine dikkat edip yapıyorsan ve hala olmuyorsa ben de bir şey diyemeyeceğim reis.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sanırım problemimi buldum. oyun hem c hem d diskinde kayıtlı :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bir virüs indirmeme izin vermediğinden antivirüsümün onu algılamadığından nasıl emin olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...