League of Legends hesabımın sunucusu değişmiş

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadalar merhaba vereceğim tarihler arasında league of legends oyununu sadece URF ve RURF etkinliği geldiğinde oynuyordum 11 Ekim 2022 tarihinde URF modu oynarken ilk önce arkadaş listem kendiliğinden silindi bir şekilde arkadaşlarla URF oynamaya devam ettim 15 Ekim 2022 tarihinde ise hesabım askıya alındı wild rift hesabım ile birlikte hile yok küfür yok ana hesabım oluduğu için chat kısmına bile birşey yazmam ben dikkat ederim böyle şeylere neyse lafı fazla uzatmiyim 15 Ekim 2022 tarihinde kapanan hesabımı uzun uğraşlar sonucu hesabımı geçmiş günlerde kurtarmış bulunmaktayım lakin şöyle bir sorun var şimdide hesabım kapatıldığında TR sunucusundaydı hesabımı kurtardım şuan TW ' TAIWAN ' sunucusuna geçmiş destek birimlerine yazdım hesap veri talebinde bulundum sanırım artık adminlerde bot olmuş otomatik mesaj atıyorlar ve sürekli aynı şeyi yazıyorlar internetten araştırdığımda böyle sorunla karşılaşan olmuş ücretsiz şekilde geri TR sunucusuna çekmişler hesaplarını bendeki sorun ise şu riot tarafından cevabını alamadığım 2 sorun var birincisi hesabımın askıya alınma sebebini bir türlü söylemediler ikincisi güncel olarak hesap askıya alınmışken kapalıyken nasıl TR suncusundan TW sunucusuna geçebildi bunun cevabını veremiyorlar yardımcı olmuyorlar verdikleri tek cevap fotoğrafta göreceksiniz 2600 rp karşılığında aktarımlar açılınca sunucu değişimi yapabilirsiniz.

Üye
2 HİZMET YILI
Gerçekten çok garip, Riot dünya çapında bir marka fakat Türkiye temsilcilikleri tam anlamıyla bizlere yardımcı olamıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hesabın çalınmış büyük ihtimal ***** dediğimiz hesaplar sunucu değişimleri tawvana bedava olmuştu bi arada orada oynayıp sampıyon felan kazanılıyordu giren adamlar geçirmiş oraya

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bazen oyunlardaki modlara supportlara ve steam supportuna derdini anlatamıyorsun özellikle steam supportu kafayı yersin

neither false nor fake
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
enterasan bi olay xD

vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hesap başka birinde olabilir mail felan değişmeye çalış umarım geri alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Riotun böyle birlşeye destek vermemesi garip olmuş destek sşistemi biraz az tr de

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Baştan aşağı enteresan bir durum senin elinde olmadan gerçekleşen durumlar bir iş var yani hesabın çalınmış olması ihtimali yüksek geldi bana açıkcası

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesap başka birinde olabilir mail felan değişmeye çalış umarım geri alırsın
hesap şuan bende çalınma durumu olmadı hesap birden askıya alındı hesabı riotun elinden kurtarana kadar canım çıktı hesabı kurtardım tw sunucusunda

Baştan aşağı enteresan bir durum senin elinde olmadan gerçekleşen durumlar bir iş var yani hesabın çalınmış olması ihtimali yüksek geldi bana açıkcası
yok kral çalınma durumu olmadı hesap aniden askıya alındı o kadar ticket atmama rağmen askıya alınma sebebini bile söylemediler zor bela hesabı geri açtırdım hesap kapalıyken sunucu değişmiş nasıl oluyor anlamadım

Sorun Çözüldü arkadaşlar sonunda bot olmayan bir admin işimi halletti inşallah böyle olaylar sizin başınıza gelmiş hesap çalınmadı dedim ama birileri tarafından değişmiş sunucu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hesabın çalınmış çalışanında bu durumu çok kolay kavrayabileceğini sanmıyorum anlamamış olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
iyi sevindim kankam geçmiş olsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok garip ya özellikle de tw sunucusu olmasına koptum

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok garip ya özellikle de tw sunucusu olmasına koptum
inanırmısın 5 tane ticket attıktan sonra kendileri tekrar tr sunucusuna aldı hesabı 2600 rp karşılığında sunucu değişim tarihlerini bekleyin diyordu hep lol ticket sistemide bota dönmüş hep