⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
hesap şuan bende çalınma durumu olmadı hesap birden askıya alındı hesabı riotun elinden kurtarana kadar canım çıktı hesabı kurtardım tw sunucusundahesap başka birinde olabilir mail felan değişmeye çalış umarım geri alırsın
yok kral çalınma durumu olmadı hesap aniden askıya alındı o kadar ticket atmama rağmen askıya alınma sebebini bile söylemediler zor bela hesabı geri açtırdım hesap kapalıyken sunucu değişmiş nasıl oluyor anlamadımBaştan aşağı enteresan bir durum senin elinde olmadan gerçekleşen durumlar bir iş var yani hesabın çalınmış olması ihtimali yüksek geldi bana açıkcası
iyi sevindim kankam geçmiş olsunhesap şuan bende çalınma durumu olmadı hesap birden askıya alındı hesabı riotun elinden kurtarana kadar canım çıktı hesabı kurtardım tw sunucusunda
yok kral çalınma durumu olmadı hesap aniden askıya alındı o kadar ticket atmama rağmen askıya alınma sebebini bile söylemediler zor bela hesabı geri açtırdım hesap kapalıyken sunucu değişmiş nasıl oluyor anlamadım
Sorun Çözüldü arkadaşlar sonunda bot olmayan bir admin işimi halletti inşallah böyle olaylar sizin başınıza gelmiş hesap çalınmadı dedim ama birileri tarafından değişmiş sunucu
Ekli dosyayı görüntüle 101037
teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmeziyi sevindim kankam geçmiş olsun
inanırmısın 5 tane ticket attıktan sonra kendileri tekrar tr sunucusuna aldı hesabı 2600 rp karşılığında sunucu değişim tarihlerini bekleyin diyordu hep lol ticket sistemide bota dönmüş hepçok garip yaözellikle de tw sunucusu olmasına koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?