⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Arkadalar merhaba vereceğim tarihler arasında league of legends oyununu sadece URF ve RURF etkinliği geldiğinde oynuyordum 11 Ekim 2022 tarihinde URF modu oynarken ilk önce arkadaş listem kendiliğinden silindi bir şekilde arkadaşlarla URF oynamaya devam ettim 15 Ekim 2022 tarihinde ise hesabım askıya alındı wild rift hesabım ile birlikte hile yok küfür yok ana hesabım oluduğu için chat kısmına bile birşey yazmam ben dikkat ederim böyle şeylere neyse lafı fazla uzatmiyim 15 Ekim 2022 tarihinde kapanan hesabımı uzun uğraşlar sonucu hesabımı geçmiş günlerde kurtarmış bulunmaktayım lakin şöyle bir sorun var şimdide hesabım kapatıldığında TR sunucusundaydı hesabımı kurtardım şuan TW ' TAIWAN ' sunucusuna geçmiş destek birimlerine yazdım hesap veri talebinde bulundum sanırım artık adminlerde bot olmuş otomatik mesaj atıyorlar ve sürekli aynı şeyi yazıyorlar internetten araştırdığımda böyle sorunla karşılaşan olmuş ücretsiz şekilde geri TR sunucusuna çekmişler hesaplarını bendeki sorun ise şu riot tarafından cevabını alamadığım 2 sorun var birincisi hesabımın askıya alınma sebebini bir türlü söylemediler ikincisi güncel olarak hesap askıya alınmışken kapalıyken nasıl TR suncusundan TW sunucusuna geçebildi bunun cevabını veremiyorlar yardımcı olmuyorlar verdikleri tek cevap fotoğrafta göreceksiniz 2600 rp karşılığında aktarımlar açılınca sunucu değişimi yapabilirsiniz.