29 May 2021 #1 WhiteMen Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 76 Tepki puanı 7 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI lol,de önceden hile açtıgım zaman en az 8 9 aya ban yiyordum şimdi 2 3 güne ban yiyorum sebebini bilen yazabilirmi
lol,de önceden hile açtıgım zaman en az 8 9 aya ban yiyordum şimdi 2 3 güne ban yiyorum sebebini bilen yazabilirmi
29 May 2021 Yasaklandı #2 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI Hile Detecded olduğu için çabuk tespit ediliyor banlanıyor.
29 May 2021 Konuyu başlatan #3 WhiteMen Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 76 Tepki puanı 7 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI Aenux' Alıntı: Hile Detecded olduğu için çabuk tespit ediliyor banlanıyor. Genişletmek için tıklayın ... ama knk hile fix yedigi zaman başka yerden acmayı denedigim zaman ban yemiştim ondan beridir ban yiyiom
Aenux' Alıntı: Hile Detecded olduğu için çabuk tespit ediliyor banlanıyor. Genişletmek için tıklayın ... ama knk hile fix yedigi zaman başka yerden acmayı denedigim zaman ban yemiştim ondan beridir ban yiyiom
29 May 2021 Yasaklandı #4 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI WhiteMen' Alıntı: ama knk hile fix yedigi zaman başka yerden acmayı denedigim zaman ban yemiştim ondan beridir ban yiyiom Genişletmek için tıklayın ... Sadece sizde olmuyor, bütün kullanıcılarda böyle.
WhiteMen' Alıntı: ama knk hile fix yedigi zaman başka yerden acmayı denedigim zaman ban yemiştim ondan beridir ban yiyiom Genişletmek için tıklayın ... Sadece sizde olmuyor, bütün kullanıcılarda böyle.