Uzman Üye
Güvenilir sitelere örnek veriir misinEğer bütçen varsa 20-30tl civarı bir ücrete fresh 30 level hesap alabilirsin. Onun dışında oyunu hızlı bitirmekten başka yol yok gibi görünüyor.
Xp takviyesi alarak anca başka bir yolu yok botted hesap alma sakın parana yazık etme boşa gider ban yiyor kendi elinle kas hepsiniMerhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
xp takviyesi felan almana gerek yok. hesabı açtıktan sonra 3. gününde xp takviyesi verecek oyun sana 3 günlük. onunla hızlıca kasabilirsinMerhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
Gamepass ve Twitch prime ile hızlıca kasabilirsin 1 haftada 0'dan 30'a aramla kastım.Merhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
Google üzerindeki üste çıkan sitelerin hepsi güvenli.Güvenilir sitelere örnek veriir misin
fresh hesap ne oluyor ? hesabın ılerlereyen zamanda ban yeme rıskı var mı ?kanka uğraşma değmez 20 30tl y fresh acc al mmrları cok iyi oluyor illa kascam diyorsan bol şans
onları lol banlıyor kanka geçen günde botla kasılan hesaplar için banwawe atmıştıEğer bütçen varsa 20-30tl civarı bir ücrete fresh 30 level hesap alabilirsin. Onun dışında oyunu hızlı bitirmekten başka yol yok gibi görünüyor.
kanka botlarla kasılmış hesap ban riski yok bugüne kadar sayısız hesabım oldu nerden baksan 20-25 kere satın almışımdır fresh acc 30levela kadar afk botlarla kasıyorlar sonra satıyorlar mmrının yüksek olmasının sebebi sıralı oyunda kasmıyorlar botlara karşıda kasıyorlar yani fazla lp alırsın fresh acclarda 20-30tl çıkar cebinden al bencefresh hesap ne oluyor ? hesabın ılerlereyen zamanda ban yeme rıskı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?