League of legends hızlı hesap kasma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
magazada koridor baslangic paketi var ornegin orta koridor icin : zed kostumu yasuo kostumu annie kostumu ve exp takviyesi var sadade gelecek olursak hangi lane oynamak istiyorsan onun baslangic paketini al 650 rpye yaklasik 30 40 maca 30 level oluyorsun normal siralida

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.

İYİ FORUMLAR.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradan unranked hesaplar satılıyor 35tl bütçen varsa bak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hesap satın alabılırsın bence elden satın almak daha mantıklı ama hesap satın alabılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bro en mantıklısı ''Prime Gaming'' almak xp takviyesi , hero , kostüm veriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam bence 30 lvl hesap almak en mantıklısı fresh hesap gamesatis falan guvenilir yada xp boost alıp oynayacaksın.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Satın alabilirsin ucuza mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
xp boost alarak süreyi kısaltabilirsin xbox pass bağlayınca da xp boost veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyundaki XP görevlerini yaparak hızlıcaz Level atlayabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.

İYİ FORUMLAR.
merhaba dostum fresh hesap almalısın öncelkile çünki baştan el ile kasacağın hesaplarda normal game atacağın için ve 30 lvl olana kadar lose alma ihtimalin daha yüksek olduğundan dolayı ve lose alırsan daha kötü başlatacağından mütevellit fresh hesap almalısın ve daha sonra normal game mmr kasmalısın örnek veriyorum alacağın hesapta 30 lvlda normal gamede 5 win 6 win alırsan bu sana mmr olarak dönecektir peki ne demek oluyor bu mmr ; şöyle ki nasıl rankedda win aldığımızda bize rank puan (yani lp puan) geliyor ise normaldede aldığın winler kazanmalarda sana rank puanı olarak dönüyor normalde hiçbirşey yapmadan oynadığın hesap b2 veya bronz3 başlıyor ise senin aldığın 5, 6 win senin s4 silver 3 başlamana vesile oluyor ve dolayısıylada daha ilk 10 maça başlamadan s4 s3 başlamış oluyorsun ve 2x lig atladğın için bayağı karlı oluyor ve belli bir şampiyon belirlemelisin kendine iyi oynadığın şampiyonun üzerine eklemeli ve bolca video izlemelisin (geliştiric videolar) teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

İYİ FORUMLAR.
güvenilir bir siteden fresh hesap al bro

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun seviyenizde kalmak ve daha yüksek bir elo ile başlamak için bir hesabın seviyesini yükseltmeyi deneyebilirsiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valla oyundan zevk alıyorsan yeni hesaba 3 günlük takviye veriyor. Yanına bul bir arkadaş direkt kasarsın zaten çok zor değil 30 olmak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

İYİ FORUMLAR.
yol bir komut dosyası kullanmaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

İYİ FORUMLAR.
amazon prime alıp lol kapsülündeki xp takviyesini kullan dost

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
günlük görevler ve maç kazanarak hızlıca atlayabilirsin ancak tabii bunlar zaman gerektiren şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oynamak ve hesabınızı kurmak için çok tembelseniz, örneğin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gibi derecelendirilmemiş hesaplar satan siteler vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...