Ultra Üye
URF oynayabilirsin. Bir maç aşağı yukarı 15 dakika sürüyor ve normalden fazla xp veriyor. Hızlıca urf maçları girip xp kasabilirsin
Evet, tespit edilince banlıyor.onları lol banlıyor kanka geçen günde botla kasılan hesaplar için banwawe atmıştı
direkt30 tl civarina hesap alMerhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
direkt30 tl civarina hesap alMerhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
İtemsatıs gibi sitedenler alabilirsin dostumGüvenilir sitelere örnek veriir misin
hocam benim de çoğunlukla hesap aldım yer item satış maili hesap satanlarda var isdersen ordan bakıp alabilrsinGüvenilir sitelere örnek veriir misin
Benim bildiğim botlara karşı oyunlarda XP alabiliyorsun fazla uğraş olmadan hızlıca kasabilirsinMerhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
fresh hesap al 25 lira bişeyönerebileceğin bir yer var mı ? alayım. 17 lwl oldu hesap aşırı zor kasması ya .d
kanki duon yoksa beraber girebiliriz bende kasıyorum 30 a hızlı hızlı win alarak kasabiliriz istersen discorddan ekleyebilirsin 'Cha#9573Merhaba arkadaşlar. Lol'de 120 lwl hesabım elo hell'e düştü. Dereceli de bronzdan çıkamıyorum. Kazanınca 10LP kaybedince 25-30 LP gidiyordu. Bende yeni hesap açtım şuan 17lwl. Bu hesabı en hızlı şekilde nasıl 30 LWL yaparım ? Belli bir taktiği yada oynanış şekli var ise yorumlarda bekliyorum.
İYİ FORUMLAR.
fresh hesap al 25 lira bişey
var kankaönerebileceğin bir yer var mı ? alayım. 17 lwl oldu hesap aşırı zor kasması ya .d
önerebileceğin bir yer var mı ? alayım. 17 lwl oldu hesap aşırı zor kasması ya .d