bende bekliyorum çünkü oyunda karakter seçerken unutuyorsun rünleri felanVarsa çok hoş olur bekliyorum
Blitz isminde program var rün vs. çoğu şeyi otomatik ayarlıyor.Arkadaşlar lol de op builde ve rünleri otamatik ayarlayan bildiğiniz bir program varmı?
anti hack den değil otamatik rün ve build ayarlayan program lazımAnti-hack'ten mi bahsediyorsun? Evet bu bir robot
ona bakıcamda bide lolde ddos atıyorlar onu nasıl engelliyeceğizBen blitz kullanıyorum ama owerwolfda da uygulamalar var göz atabilirsiniz
alısma zaten sinir krizi geçitiriyor kitlesi olsun cocukları olsun sil istiyorsansu oyuna bı turlu ısınamadım benı ıcne cekemıyor lol ya alışamadım bı turlu
Lol de ddos olayı çok eskidendi şuanda yapılıyyor mu bilmiyorum o senin internetinle ilgili bir durum olabilirona bakıcamda bide lolde ddos atıyorlar onu nasıl engelliyeceğiz
aynen dün sildim ztnalısma zaten sinir krizi geçitiriyor kitlesi olsun cocukları olsun sil istiyorsan
kanser ediyor kanserrr yok böyle birşey ya güzel oyun eyvallahda kanser olmadan oynayamıyorsunLol de ddos olayı çok eskidendi şuanda yapılıyyor mu bilmiyorum o senin internetinle ilgili bir durum olabilir
cok yüksek kalitede satın alınan programlar var onların içinde olabilir yani bi adam oyunuma gelmişti benim girdiğim bütün hesapların adını verdiLol de ddos olayı çok eskidendi şuanda yapılıyyor mu bilmiyorum o senin internetinle ilgili bir durum olabilir
blitz dediğim gibi karmasık bir program bana op gg gibi siteden direk bakıp otamatik yapan şey istiyorum reizBlitz var yardımcı olacağını düşünüyorum