- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
ondan bende şüpeleniyorumbende kullanıcamda 3. yazılım diye gitmesin hesap ?
ondan bende şüpeleniyorumbende kullanıcamda 3. yazılım diye gitmesin hesap ?
bence yedek hesap ac ondan ac bosu bosuna ugrasmavalla giderse gitsin çokta önemli değil benim hesap scriptte açıcam zaten
baska hesap ac ordan hacki ac?çünkü skin değiştirme programı vardı bi ara o yüzden hesabım kalıcı yasaklanmıştı :/
Resmi bir uygulaondan bende şüpeleniyorum
aga o zaman uyardılar yalnız ban Atıcaz diyeçünkü skin değiştirme programı vardı bi ara o yüzden hesabım kalıcı yasaklanmıştı :/
Gitmez uygulamanın resmi sitesi var atacak olsalar bile uyarırlarondan bende şüpeleniyorum
hemen olmuyosun bildiğim kadarıyla zaten bilmiyorum belki bi yere başvurmamız falanda gerekiyo olabiliraga 50 den fazla mesajım oldu onaylı üye olmadım daha?
biliyorum zaten ondan önce 1-2 defa denim diye kullanmıştım direk gitmişti hesap ticket attım destek vs hiç oralı olmadılarResmi bir uygula
aga o zaman uyardılar yalnız ban Atıcaz diye
Yok otomatik oluyorhemen olmuyosun bildiğim kadarıyla zaten bilmiyorum belki bi yere başvurmamız falanda gerekiyo olabilir
Hemen olmuyorsun en geç 1 günde veriyorlaraga 50 den fazla mesajım oldu onaylı üye olmadım daha?
kardeş senin bildiğin kadar benim unuttuğum vardırda oyunu bırakıp geri başlayınca böyle oluyokardeşim lol de artık öyle şeylere ihtiyaç yok yeni başlayanlar youtube izlesin napalım :é