League of Legends in Geleceği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tek düşündüğüm konu ; zamanında knight online, League of legends kadar event ve güncelleme yapsaydı şuan hala milyonlar oynuyordu.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Its going to be dead game bec of the new champions riot never care about the players

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
rito gibi bir firma lol ü sizce eskitir mi kaç senedir moba oyun tarihinin başını çeken oyun ki mobanın üstadlarından dota2 ile birlikte düşün yani dota daha eski olmasına rağmen hala bir kemik kitle var ikisi de başta aynı oyunu geliştiriyordu ayrılıklarla lol daha çok oynanan oyun haline geldi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Karşı bir rakip çıkmadıkça lol kitlesi azalmadan devam eder

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir oyun. Eskimesi çok uzun yıllar alır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lol aslağa eskimez 3020 yil ina kadar devamke

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Lol uzun bir süre bitmeyecek fakat şekil degiştirecek mobile gelen wildrift pcdeki versiyonunun sonu olabilir olmasada çogunluk artık herkeste telefon oldugu için büyük ihtimalle riot lolün pc versiyonuna olan agırlıgı lol wildrifte verecektir şahsen ben lol wildrift bekliyorum en azından herkes daha adil oyun oynayacak ve yeni oyuncularında alışabilecegi maç yapısı olacaktır

Üye
5 HİZMET YILI
lolün kitlesi iyice kötüleşmeye başladı bu gidişle sadece çocuklar oynayacak

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kimse dota'dan daha çok oynanacak moba olamayacağını düşünüyordu zzamanında aynı şey şuam lol için düşünülüyor herşeyi gösteren gelecek olacaktır :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
league of legends bence ileride fazla tutulmaz ve gittikçe oyuncu kitlesi azalıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyun bireysel başarıya dönmedikçe K/D/A ya göre ödül gibi.. Oyun zirve noktasını asla aşamaz. ve çökmeye mahkum kalacak.. adam 0/10 oynuyor ve bundan zevk alıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her sezon başı kendini yenilemesi güzel ve pro play olarak en iyi e spor organizasyon benim için

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Devam edecek kitleye bağlı diye düşünüyorum boosterlar yüzünden bazı oyunlarda derecelilerde sıkıntı yaşanıyor veya hakaret boyutu var bunların trolleyenler var riot bunun üzerine çalışırsa sorun yaşanmayacağını düşünüyorum bunun dışında oyuna güncellemeler devamlı olarak yapılırsa 9 10 yıl daha dayanacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum bence bu oyun yakın zamanda sona ermeyecek .. çok iyi ve birçok kişi zaten harcadı.

Üye
5 HİZMET YILI
Bence çok uzun zaman ilerlicek artık sponsorlarıda arttı lol takımlarının globalde insanlar daha çok tanıyor oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...