League of Legends in Geleceği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyun kendini geliştirdiği sürece ve daha iyileri yapılana kadar bence bi 10 senesi daha var. 10 sene sonra kim bilir teknoliji bizi daha değişik bi oyun dünyasına sürükleyecek. belki de vadide ki teemo biz oluruz :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lolun ılk cıktıgı zamanlar bıldıgın süper marıo atarı oyununa benzıyordu gorsell efectlerı suankı durumuyla kıyaslarsak eger dünyanın en ıyı onlıne oyunu ve gıt gıde uzerıne degısık karakterler koyarak geliyor gerçekten ölmeyecek yatırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lolü bilmem ama valorantın geleceği var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence bu oyunun bi 10 yılı daha var oyun kendini sürekli güncelliyor belki format değişebilir şampiyonlar rework edilebilir ama lol bitmez öyle bir mod gelir ki normal lolden daha eğlenceli olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
küfür edenler anında banlansaydı, bilerek beslemeler ban yeseydi oyun eskimezdi ama malesef bunların hiçbiri olmayacak..

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hep Güncelleme Getiriyorlar Bir Söz Vardır LoL Bırakılmaz Ara Verilir Çok Doğru Bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ya bak şimdi MAT Online diye bir oyun var eski bir oyun Kore yapımı ben çok severdim oyunu ama TR serverinin sonlarına denk geldim sadece birkac kişi vardı ve onlarda para yatıran ve paranın suyunu sıkmak için oynayanlardi tabii sonra gittiler oyun aynı firstblood gibi TR serveri kapatıldı ama şimdi bakarsak oyunun Kore serveri 10 binleri coşturuyor LoL TR serveri patlasa bile başka bir sürü server var kolay kolay salmaz ipleri riot.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben lolün hem espor olarak hem de oyun olarak uzun yıllar kalacağına inanıyorum. hatta runterra evrenini ilerde bile göreceğiz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ya çok sçama bi şekilde sürekli şampiyon çıkarıyor ben bunu bi yerde oyunu batıracağından korkkuyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Lol oyun olmaktan çıkıp büyük bir evren oldu bence bu potansiyele ulaşacak oyun çok az

Üye
5 HİZMET YILI
al juego en si esta muy bien manejado por la empresa mientras no se centren tanto en las skins y mejoren el juego constante mente seguira funcionando
Post automatically merged:

seguira mejorando constantemente

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İsyan yeniliklere ve güncellemeler getirmeye devam ettiği sürece oyunun başarılı bir şekilde devam ettiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...