League of Legends in Geleceği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fazla bi zamanı kalmadı lolün herşeyin cılkı çıkıyor artık..

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben en azından bir 10 yıl daha ayakta kalacağını düşünüyorum ama oyun çok dengesiz. Karakterler ya aşırı güçlü ya da çok zayıf ortası yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Riot games sürekli yeni güncellemeler ve etkinlikler getirdiği sürece eskiyeceğini düşünmüyorum tabi belli de olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Biz bundan 6 yıl önce diyorduk ki Dota gibi bunun da sonu 5 6 yıl sonra 6 yıl geçti azalacağına daha çok arttı yeni modlar vs. gelmesi harita değişmesi jungle'ın tümden değişmesi rünlerin değişmesi buna çok yarar sağladı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyuna daha fazla yenilik getirirlerse, derecelideki trollere ve afklara daha ağır cezalar verirlerse daha fazla gideceğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sürekli yeni char gelıyor oynayan olur trde 2.5 m user var dıyolar

Köylü KatırTekmesi
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
League of legends gecelecigi bence uzun gibi cok popüler bi oyun ve herkes oynuyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Geleceği yok . Oyun her güncellenmede zorlaşıyor. Yeni oyuncular oyuna alışmada zorluk çekiyorlar zira yeni başlayan lwllerde herkes smurf. 10 lwl civarı insanların girdiği normal oyunlar plat elmas maçı havasında geçiyor isteyen 10-15 lwl hesap kassın baksın.. Yeni oyuncu kazanamayınca oyun batacaktır. zira yeni oyuncular sürekli ölüyor olacak çünkü karşılarında smurflar var.ayrıca Bu gün bir elmas hesabı 60 Tl'ye bile satamıyorsan bir gelecek beklememek gerekir.
Bunda muhtemelen sistem oyuna yeni başlayanları ve tecrübelileri ayırıyor çünkü ben de kasıyordum birkaç el item almayı bilmeyen adamlar geldi onlarda baya kda kasınca iyi adamlar gelmeye başladı

Üye
5 HİZMET YILI
Oyunun yeni çağa ayak uydurmak için getirdiği herolar eventler vs çok iyi. Şikayet edip durmak yerine yeniliğe açık olan oyuncu kitles oyunu daha ileriye götürecektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oyun sureklı değiştiği için en ölmeyecek oyunlar sırasında birinci geliyor benım gorusum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Lol böyle kostümler böyle yenilikler getirmeye devam ederse pcsi kötü olan oyuncular oynayamıcak türkiyede yaşıyoruz pc fiyatları cok yüksek bence türkiyede baya bir oyuncu kaybedicek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Çok iyi bir karşı oyun çıkarsa ve lolden daha iyi bir oyun olabilirse diğer oyuna göç başlar

Üye
5 HİZMET YILI
geleceği olan bir oyun bence ama rakip şart
Post automatically merged:

gerçi bi rakip çıkarsa geleceği bitebilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Wild riftle parlak bir gelecek onu bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...