League of Legends Karşı Tarafa Nasıl DDOS Atabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle benim gördüğüm kadarıyla League of Legends'de karşı tarafa nasil ddos saldırıs yapabiliriz bilen varsa yardım edebilirmi inş konuyu doğru yere açmışımdır.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
karşı tarafa ddos atma gibi bişey yok diye biliyorum şuan eskiden bi tiamat itemi üzerinden oyundan herkesi düşürebiliyodun fakat şuan öyle bişey mümkün değil sanırım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
karşı tarafa ddos atma gibi bişey yok diye biliyorum şuan eskiden bi tiamat itemi üzerinden oyundan herkesi düşürebiliyodun fakat şuan öyle bişey mümkün değil sanırım
ben mümkün diye biliyorum büyük ihtimal arkadaş söylemişti karşı rakipte bi adam vardı ne zaman ona girmeye çalişsa ping 5K falan oluyodu o hariç heryerde dolaşsa sabit pingle oynuyodu karşı adamı reportladık ddos atiyo diye ban yemiş hesabı

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
free siteler vardı bundan 4 5 sene önceden saldırı yapıp oyuınu 30 40 saniye kopartabiliyordun da şuan hiç denk gelmedi daha :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Çok eskilerde kaldı o olay ama ipsini bulabildiğin birisine dos atabiliyorsun. Lolde şuan o dediğin mümkün değil eğer varsa da bedavaya bulabileceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eskiden aktif eşyalar üzerinden buga sokuyordun oyunu, herkesi düşürüyordun oyundan. Artık öyle bir yapamazsın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sağolun yene bilgi için

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sezon 2-3 gibi böyle şeyleri görüyorduk da Riot gibi bir şirket buna müsaade edecek kadar basit tutmaz lol korumalarını..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Artık riot bu yontemleri engelliyor .
Ama youtube lol ddos diye aratip filtrelerden son 1 hafta veya ay dersen yabancilar degisik seyler yapiyor:);)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bunu yapabilmen maalesef olanaksız telekom calısanı degilsen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...