Onaylı Üye
Arkadaşlar katarina da sağlam confıg var mı orjınal halı hiç kesemiyo ya e atmıyo şimdiden teşekkürler
Onaylı üye olmadan nasıl sc kullanabiliyorsun?Arkadaşlar katarina da sağlam confıg var mı orjınal halı hiç kesemiyo ya e atmıyo şimdiden teşekkürler
ben de merak ettim açıkcası :dOnaylı üye olmadan nasıl sc kullanabiliyorsun?
Nasılsın kardeşim günün nasıl geçti 50.yorumunu buraya at da onaylı üye olmanı kutayalımben de merak ettim açıkcası :d
Her karakter için ayrı ayrı ayarlar yapmak gerekiyor mu gerçekten?ws kullanıyorsan leftspace öneriyorum ama defaultta nasıl bir hata aldığını söylersen karekter ile ilgili daha çok yardımcı olabiliriz belki
yapman gerekmiyor ama senin oynayış stiline bağlı bu biraz da bazı küçük değişikller yapabilirsin isteğine göreHer karakter için ayrı ayrı ayarlar yapmak gerekiyor mu gerçekten?
yt de rus bi çocuk vardı onda harika bi config var şimdi linkini bulamadım ama ben onu kullanıyordum çok rahattıorjinal halindeki sorun nedir tam olarak
eyw hojam teşeküür.Onaylı üye olmamışsın ama önceden hazırlık yapıyorsun muhtemelen. WS için yöneticilerin configi, LPReborn için Shamanbey configi önerebilirim. Başkada config yok zaten forumda.
Her Konunun altında yorumu var Virüslü link olabilir basmayın sakın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEN YENİ KATARİNA CONFİG BU NK BİRAZ ABARTILMIŞ BİR CONFİG
katarina için var mı bende istiyordum umarım gören biri banada haber verir biliyorsaArkadaşlar katarina da sağlam confıg var mı orjınal halı hiç kesemiyo ya e atmıyo şimdiden teşekkürler