Çözüldü League Of Legends Level Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uzaylıyım
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle lolü çok fazla oynuyorum ve çok fazla hesap kullanıyorum ama hepsini genelde satın alıyorum unranked olarak ve bu satın aldığım hesaplar bir program aracılığı ile kasılıyor bu programı nereden bulabilirim ücretsiz bir şekilde bende kasayım bu program ile para vermek istemiyorum artık yardımcı olursanız sevinirim. :mum::mum:

Çözüm
Ücretsiz olarak piyasada hiçbir yazılım bulunmuyor. Ücretli olarak temin edebilirsin sadece, fiyatları biraz yüksek olduğu için pek fazla insan yaklaşmıyor ancak; ban rate düşük olduğundan dolayı tercih sıralamasında epey yukarılarda. Unranked aldığın hesapların %99'u Bot ile kasılmış hesaplar oluyor genelde zaten. Hatta aldığın hesapların açıklama kısmında "Bot ile kasılmıştır" ibaresini de görebilirsin. Maalesef piyasada Ücretsiz olarak bu sistemi bulman, bulsan bile 2 lewel atladıktan sonra hatalarla karşılacağın, güncelleme alamayacağın ve banlanacağın için imkansız diyebilirim. Piyasaya sürülen bir program olursa inan bana Forumlarda saniyesinde bilgin olur. İyi sabahlar :)

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ücretsiz olarak piyasada hiçbir yazılım bulunmuyor. Ücretli olarak temin edebilirsin sadece, fiyatları biraz yüksek olduğu için pek fazla insan yaklaşmıyor ancak; ban rate düşük olduğundan dolayı tercih sıralamasında epey yukarılarda. Unranked aldığın hesapların %99'u Bot ile kasılmış hesaplar oluyor genelde zaten. Hatta aldığın hesapların açıklama kısmında "Bot ile kasılmıştır" ibaresini de görebilirsin. Maalesef piyasada Ücretsiz olarak bu sistemi bulman, bulsan bile 2 lewel atladıktan sonra hatalarla karşılacağın, güncelleme alamayacağın ve banlanacağın için imkansız diyebilirim. Piyasaya sürülen bir program olursa inan bana Forumlarda saniyesinde bilgin olur. İyi sabahlar :)

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka ücretsiz bir tane bulmuştum Ultimate mi neydi ama 2 günde 3 level anca atlattı çok berbat bir programdı. Ücretli tercih etmen gerekiyor sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Adamlar bunu meslek haline getirdi 20-30 Tl arası unrank hesap dolu programı bulsam pc 24 saat açık bırakırım herhalde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...