League of Legends Lobidekileri Görme ve ARAM Boost - Lobby Reveal utilsV Menu

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
java yı hallettim fakat şimdi ise Error: Unable to access jarfile utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar hatası veriyo cmd açıyorum yapıştırıp bu hata veriyo sürüm doğru javada
Post automatically merged:

hallettim sağolasın kaptan bakalım deneyelim çalışıcak mı
dostum yapılımı nasıl tam olarak anlatır mısın ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum yapılımı nasıl tam olarak anlatır mısın ?
öncelikle JRE 17.0.5+9-LTS-191 java olması lazım java varsa kaldırın sonra yukleyın cmd açıp java -version yazıp orda java 17.0.5 yazması gerek bundan sonrası kolay aynı cmdden direk bunu koplayın (java -jar utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar) yapıştırın. yönetici olarakda deneyebilirsiniz olmassa manuel olarak yazmayı deneyin yani indirdiniz dosyayı ismini kopyalayıp oraya cmd yapıştırın bende o şekilde oldu fakat ilk haldede olabilir

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öncelikle JRE 17.0.5+9-LTS-191 java olması lazım java varsa kaldırın sonra yukleyın cmd açıp java -version yazıp orda java 17.0.5 yazması gerek bundan sonrası kolay aynı cmdden direk bunu koplayın (java -jar utilsV-0.8-jar-with-dependencies.jar) yapıştırın. yönetici olarakda deneyebilirsiniz olmassa manuel olarak yazmayı deneyin yani indirdiniz dosyayı ismini kopyalayıp oraya cmd yapıştırın bende o şekilde oldu fakat ilk haldede olabilir
kral java linki atabilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk safemi? ellerine sağlık btw
tam olarak emin değilim fakat yan hesapla denenebilir öyle yapıyorum fakat söylemem gereken unuttum en az 95 rpniz olması gerek ilk macınızda oyuntan takvıye bascaksınız ve rpnız azalıcak sonra tekrar gırcenız oyna secım sırasında bu sefer takvıye basmak ıcın rpnız olmucak dolasıyla bu seferde uygulamadan boost yazısına tıklıcaksnız dırek zaten çalısıcaktır
Post automatically merged:

link atmak yasak mı bilemiyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
güncel ve evet, ban yiyecegini sanmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
New cheat software. How do I install it and if it's safe I'll try it

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
denendi ban yemedim fakat 1 günlük geçerli sınırsız değildir bilginize