League of Legends oyun bilgisi artırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
titanları ilze tiwitch ten canlı yayın açan yayıncıları izle

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kendine bir kahraman belirleyip onunla ilgili video izleyebilir ve hatta birkaç defa antrenman modunda deneyebilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
Kanal benim değil kanal Analys kanalı gerek şampiyona özel gerek her şampiyonda mevcut default özelliklerin nerde nasıl kullanılacağı hatta oyun ayarlarının bile değiştirip şöyle kullanırsanız daha etkili olur vs. bilgiler paylaşıyor profesyonel maç analizi yapıyor veya tek bir oyuncu analizi neyse kanka bir bak içeriklerine zaten görürsün şampiyonlarda animasyon iptali kombo sırası vs.vs. düz vuruş,lasthit vs. öğretiyor da öğretiyor en iyi yanı skill atmayı da gösterdiğ ivideo var skillshotlar için hitbox analiz videosu var onu kesinlikle tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
youtubeden naruyu izleyebilrisin gayet temiz olur bir de proligine da bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 champion üzerinde yoğunlaş youtube videoları izler kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öğretici videolar var onları izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bence üstüne düşmekle olmuyor bu konunun sadece kendine otp belirle ve inceliklerini oyunda yaparsan demek ki her şeyin bi ince hareket ivar diyip meraklanıp denemeye başlıyorsun şahsen ben böyle öğrendim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yt'de pro / video akışını izleyin

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onu bunu izleyerek oyun bilgin gelişmez.Pratik yaprak gelişir.Mesela totemsiz laneyi itmemelisin.Karşındaki pıcki counterlamalısın.Tek bir hero yerine en azından oynamasanda diğer herolarında skillerini öğrenmelisin ki karşına geldiğinde ne yapabileceğini tahmin edersin.Ne zaman girip ne zaman çıkacağını oynadığın şampiyonda ustalaştıkça daha başarılı yaparsın.En önemlisi metayı takip etmelisin.Ben bunu oynucam diye değil o yamada güçlü olan heroları oynamalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
belli bir tecrübeye sabit oyuncuları izleyip öğrene bilirsin izledğini hemen oyuna girip denemen lazım olmadıkça üstüne git belli bir zaman sonra alışkanlık oluyor

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
heroların ögretici videolarını izle hem oyun bilgin hemde hero bilgin ciddi oranda yükselir nerde ne yapman gerektigin kesinleşir kafanda

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sana detaylıca bilgi veriyim. Öncelikle Profesyonel arena ile SOLOQ tamamen farklı olaylar önce soloQ yönelik olarak sürekli profesyonel oyuncuların SOLOQ maçlarını izle yabancı yayıncıları izle ve en en önemlisi boool bool oyun oyna kendi replaylerini izle hatalarından ders çıkart. Counter matchupları bil Blitz gibi programlarla hangi şampiyonun zayıf noktası ne ve oraya nasıl oynanır bunu öğrenmen gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Youtube ve forum kanallarından öğrenebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
espor maclarını izle master challenger kişileri ekle sorular sor.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
oynadığın lane ne bilmiyorum da closer izleyebilirsin veya lcs maçları izleyip nerde neler yapıyolar bunlara bakabilirsin

Üye
7 HİZMET YILI
Bence Youtubeden Videolar İzlemelisin Veya Yayıncıların Yayınlarını İzlemelisin.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
youtube videoalrını izlemeyi önermem sana nedeni breonz eloda oyun oynuyorlar çoğu yayıncı tavsiyem twcihte yabancı yayınıcıları izlemen :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sürekli oyun ata ata intliye intliye bi zamandan sonra karşı tarafı intletmeyi öğreniyorsun çoğu kişi video izleyerek diyorda ben katılmıyorum şahsen geçmiş maçını açıcan hatan neyse aklına kazıcan birdaha yapmıcam diye kendine şart koşucan ona göre oynucan ancak böle gelişim sağlarsın öteki türlü bende olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...