Süper Üye
alllah ilk defaa senden duyuorum bro xd sor bakalımYok dostum direk siliyor herşey kayboluyor karşı takımdada benim takımımdada arkadaşlık isteği yolladım kabul etmedi sorayım
alllah ilk defaa senden duyuorum bro xd sor bakalımYok dostum direk siliyor herşey kayboluyor karşı takımdada benim takımımdada arkadaşlık isteği yolladım kabul etmedi sorayım
kontrol ettim dostum siliyor o kadar saf değilizChati silmiyor sadece görünmez bir harf var lolde o harfi uzunca yapıştırınca mesajlar yukarıda kalıyor silinmiyor yani mesajlar.
Mousenin orta tuşu ile chatin üstüne gelip yukarı doğru giderseniz göreceksiniz.
ban riski var mı?Arkadaşlar exploiti buldum fakat ne yazık ki isim veremiyorum veyahut atamıyorum dosyası sadece youtube'a gidip baseult lol chat exploit yazın gerisini yaparsınız iyi forumlar <3
var kanka her hilenin ban riski vardır ki asla ana hesabınızda açmayın diye boşuna demiyolarban riski var mı?
bu tarz hileler genelde ban risksiz oluyor ama yine de sordum fps oyunlarında makro nasılsa bundada böyle işliyor ya da bi açıktan faydalanılıyor extra olarak bir yazılım eklenince direkt ban yiyorsun zatenvar kanka her hilenin ban riski vardır ki asla ana hesabınızda açmayın diye boşuna demiyolar![]()
Kanka bu hileyi biliyorum bu exploit te yok bu hile daha değişik bir şey kullanıyorArkadaşlar exploiti buldum fakat ne yazık ki isim veremiyorum veyahut atamıyorum dosyası sadece youtube'a gidip baseult lol chat exploit yazın gerisini yaparsınız iyi forumlar <3
baseult yeni çıkardı knk dediğim exploitiKanka bu hileyi biliyorum bu exploit te yok bu hile daha değişik bir şey kullanıyor
Yüklesin bakalım deneyelim bizdebaseult yeni çıkardı knk dediğim exploitiönceki hileyi demiyorum invite spammer filan atıyodu hatta o değil bu yeni
yok öyle bir dünyabüyük ihtimal desteklemeye harf ile oluşturup gönderiyor