League Of Legends Oyundaki Chatı silme bugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Chati silmiyor sadece görünmez bir harf var lolde o harfi uzunca yapıştırınca mesajlar yukarıda kalıyor silinmiyor yani mesajlar.
Mousenin orta tuşu ile chatin üstüne gelip yukarı doğru giderseniz göreceksiniz.
kontrol ettim dostum siliyor o kadar saf değiliz :D nasıl yaptın diyince ben rioterim diye sacmalık yapıyordu ama gerçekten siliyordu antere dahi basılmıyordu sohbet

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar exploiti buldum fakat ne yazık ki isim veremiyorum veyahut atamıyorum dosyası sadece youtube'a gidip baseult lol chat exploit yazın gerisini yaparsınız iyi forumlar <3

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
var kanka her hilenin ban riski vardır ki asla ana hesabınızda açmayın diye boşuna demiyolar :D
bu tarz hileler genelde ban risksiz oluyor ama yine de sordum fps oyunlarında makro nasılsa bundada böyle işliyor ya da bi açıktan faydalanılıyor extra olarak bir yazılım eklenince direkt ban yiyorsun zaten

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlk defa duydum knk nasıl yapıyorlar acaba

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar exploiti buldum fakat ne yazık ki isim veremiyorum veyahut atamıyorum dosyası sadece youtube'a gidip baseult lol chat exploit yazın gerisini yaparsınız iyi forumlar <3
Kanka bu hileyi biliyorum bu exploit te yok bu hile daha değişik bir şey kullanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
büyük ihtimal desteklemeye harf ile oluşturup gönderiyor

Kafası kendinden bile güzel
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yoo hile falan değil ○ gibi bir şey ile yapılıyordu spam yapılıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...