Rica etsem oyundaki nickini yazabilirmisin dostum.az bekle ben gelirim gold 1 de
Tam kafana göre duo bulmak çok zor ama bulursan ve iyi oynadığınız sürece beraber üst liglere tırmanmak basitBende mid mainim knka p1 de stuck kaldım bir tane jungle bulsam nerelere çıkıcam da işte yok
Kardeşim konuya mesaj yazıp , bana yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim fakat benim aradığım duo Platin ve Elmas elo olması şuanlık önceliğim.Dostum sen de SivassLee'ye bak bir siteden. Eğer kafana herona uyuyorsa oynadığım herolar ki hemen hemen her sup herosunu oynarım. Sup mainim. Eklersen girebiliriz SivassLee nick
Kda oranım yüksek, ne kadar klasik olsa da inan takıma gelen oynamayı bilmeyen mid ve adcler yüzünden gold 2 bitirdimKardeşim konuya mesaj yazıp , bana yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim fakat benim aradığım duo Platin ve Elmas elo olması şuanlık önceliğim.
Kardeşim öncelikle bir 30 level olayım da ondan sonra seni oyun içinden ekler beraber birlikte bir kaç oyun atarız olur mu sana da uyarsaKda oranım yüksek, ne kadar klasik olsa da inan takıma gelen oynamayı bilmeyen mid ve adcler yüzünden gold 2 bitirdimsen bilirsin iyi oyunlar
'' canlı olurdu '' derken ?West olsa canlı olurdu
Geçmiş olsun dostum. Hangi hileden ban yedin ?1 hafta içinde ban yedim hile den dolayı gül gibi hesap çöp oldu, gelirdim yoksa
Tekrar geçmiş olsun dostum yazık olmuşBaşka forumlar da kullandığım script vardı
Eyvallah kardeşimTekrar geçmiş olsun dostum yazık olmuş
Hangi hesabımı ekledin bana arkadaşlık isteği gelmedi de ?mid mainim bende ekledim
thank you bro i do what u told me its work for me.Dude, look at SivassLee from a site. If your head fits herona, the heroes I play are that I play almost every suphero. Sup mainim. If you add we can enter SivassLee nick
Oyundaki nickini yazarmısın dostum ?girecek varsa mesaj atması yeterli rankım plat I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?