THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Merhaba! sezon 5 te başlayan lol maceram 1 sene önce son bulmuştu. ocak şubat ayları gibi oyunu bıraktım. Oyunu bıraktığım dönemde bir önceki hesabımın ban yemesi sebebiyle yeni hesap açmıştım ve %71 wr gibi bi oranla çok kısa bi sürede p2 ye kastım. Ve sonrasında devam etmek istemedim oyunu bıraktım. (işe girme sebeplerim,duo bulamamak vs) etken rol oynadı.Bundan daha önceki sezonlarda tekrar kısa sürede elmas 2 ye kadar çıkmışlığım var. Bu sezon oyunu bırakmadan kasmayı düşünüyorum çünkü artık bolca vaktim var ve gelecek umrumda değil. Şuan 0 dan 30 a kastığım hesapta 26 levelim. Benimle duo atacak top-mid-adc main arkadaşlar arıyorum 30 level olduğumda. 30 levele kadar benimle sıralı girmesi tek şartım çünkü duomun oyununu görmek isterim. İlgilenen kişiler discord : can vape #3016 lol: Can Vape
Herşeye küfür etmeyen,mümkünse +17,mikrofonlu ve ciddi anlamda LİG KASMAK isteyen kişiler lazım bana. Tek başıma da kasarım,sadece kanser olmak istemiyorum^^
Herşeye küfür etmeyen,mümkünse +17,mikrofonlu ve ciddi anlamda LİG KASMAK isteyen kişiler lazım bana. Tek başıma da kasarım,sadece kanser olmak istemiyorum^^