Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
League Of Legends Popüler olarak Buildi iyi olan bir "Program/applaction"
ben blitz kullanıyorum rünlerden spellere kadar aktarıyor ayriyetten takımındaki karakterlere göre uyumlu sinerjisi uyan karakterleri oynaman için sana öneriyor karşı rakibe göre hangi karakteri seçebilirsin gösteriyor bence gayet faydalı
blitz çok iyi genel de küçük kardeşim için kullandırıyorum. Diğer türlü ben kendim hepsini ayarlıyorum ama bazen üşendiğim de ise blitz açıyorum ama oda sihirdar büyülerine kadar karışıyor mesela ben genelde sıçra tutuştur veya bitkinlik oynuyorum. ama blitz sıçra hayalet veya şifa ya da tp yapıyor onlara da dikkat etmelisin.
blitz çok fazla reklam veriyor, op.gg chrome eklentisi var çok mantıklı ram kullanımıda çok az, hangi eloda hangi rünler kullanılıyor hangi şampıyonlar daha çok picklernıyor bunlarıda eklentiden görebilyorsun.
Yakında lol zaten kendisi getiriyor bu sistemi önerilen rün, spell hatta hangi yeteneklere puan vermen gerektiğini bile gösterecek muhtemelen bu programların kullanımının önüne geçmek için yapıyor uzun süre porofessor kullandım sağdan soldan çıkan göstergeler biraz rahatsız ettiğinden bıraktım her el sıfırdan rün diziyorum
porofessor gg kullanıyorum özelikle oyun içerisinde spelleri tek tuşla oyundaki prelerim ile kayıt edip sayaç başlatabiliyorum gayet işime yarıyor rünler sürekli güncellendiği için uygulamaları genelde kullanmıyorum rün için.
proffessor gg kullanıyorum maça girmeden önce karşındaki adamların hangi şampiyonlarda iyi oldugunu kda sını hangilerinde kötü oldugunu ve daha sayamayacağım bir sürü detayını veriyor