Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eskiden bi ara blitz lol maçlarını oto kabul etme gibi bir ayarı vardı onu geri getirse direkt onu kullanırım ama şuan op.gg kullanıyorum gayeet memnunum arayüzü müq

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Blitz Kullandim Baya hi sure memmnundum fakat son zamanlarda cok ram tuketiyor oyun kasmaya basladi suanlik en iyisi porofessor

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Bende rünlere ve builde senpaiden bakıyorum gayet başarılı

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben u.gg kullanıyorum öneriyorum. otomatik rün,build ve skiller aradığın her şey var. oyuncu vs. de sorgulatabiliyorsun. web site ve uygulaması var. otomatik rün için uygulamasını kullanmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Blitz.gg Kullanıyorum normalinde. Ama diğer programları da bildirdiğin için teşekkür ederim deneyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
açık ara en iyi program bence porofessor gg'dir blitz falan çok zahmetli porofessor daha sade

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
uzun süredir blitz kullanıyorum oradaki profesyonel oyuncuların buildlerini görme hangi buildin ve rünün o şampiyon için metada olduğunu görme falan işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka ben bir çoğunu denedim açıkçası ama şu anda kullandığım porofessor.gg bence en iyisi bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence blitz güzel uygulama ama bu programı da incelemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pro builds bak bence
Eveeeet gelelim bu güzel konuyaaaa

Size sorduğum gibi bana bir tane program/applaction lazım ben biraz şuanki 2022 ekim en üstte olan League Of legends Otomatik rün/item/istatik/Falan filan Blitz veya porofessor benzeeyen falan işte anladınız siz ŞDASŞSA neyse... bana o tür şeylerden lazım

Tavsiyelerinizi Dinliyorum

Senpai.GG
Blitz.GG
U.GG (overwolf)
Op.GG
porofessor.gg (Overwolf)
Mobalytics.gg
Facecheck.gg
LoLwiz.gg
VB VB VB hangisi en iyisi ise onun eleştirisini/açıklamasını yapın lütfen TEŞŞEKÜRLER!!!!!!

:peepoNice::panhype::peepoCry::cooldoge::kekw::peepoRage::burnbear::kaybear::gelisirabi:

NOT: bence bu konuyu kimse açmadı ilk olmak hep iyidir UWU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...