Onaylı Üye
Arkadaşlar geçen oyunuma bir kişi geldi nickinin başında RİOT yazıyordu , aynı şekilde bir youtuberda da öyle ancak kendim yapmaya çalıştığımda bir türlü kabul etmiyor yapmayı bilen var mı?
Peki ya arkadaşın söylediği gibi gerçek riot çalışanları iselerKlavyende "Shift+3+i" kombinasyonuyla i nin üzerine şapka ( î - Î ) ekleyebilirsin. Bu harfleri lol desteklemekte. Onun dışında internetten farklı kombinasyonlara bakabilirsin. Fakat değişik harfler ( ß - @ - æ VB. ) lol kabul etmemekte. O harflere dikkat etmen yeterli![]()
riot hesabıdırArkadaşlar geçen oyunuma bir kişi geldi nickinin başında RİOT yazıyordu , aynı şekilde bir youtuberda da öyle ancak kendim yapmaya çalıştığımda bir türlü kabul etmiyor yapmayı bilen var mı?
Eyvallah reis öğrendiğimiz iyi olduRiot bazı şekilli harfleri kabul ediyor İ'nin üzerindeki noktanın değişik versiyonları var onlardan koyunca Riot yazabiliyorsun.
edit: 2. ihtimal olarak gerçekten de riot hesabı olabilir![]()
O duruma tabii ki bir şey diyememPeki ya arkadaşın söylediği gibi gerçek riot çalışanları iseler
İ nin üzerine şapka koyunca kabul ediyor î şu tazdaArkadaşlar geçen oyunuma bir kişi geldi nickinin başında RİOT yazıyordu , aynı şekilde bir youtuberda da öyle ancak kendim yapmaya çalıştığımda bir türlü kabul etmiyor yapmayı bilen var mı?