- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
nece konuşiyisin hace sen
cidden bilen,kullanan varsa söyleyebilirmi merak ettim bendeburdaki lol hilesi direk banlatıyor mu acaba kaç el dayanır merak ediyorum![]()
kesinlikle haklısın ne dedin bilmiyorum ama çok doğru diyorsun. bakın not alın bunları ilerde karşınıza çıkar slakdmaslxasmxlasçasöx[QUOTE = "heraclees, post: 1628371, membro: 1333838"]
Penso o mesmo com você: para aumentar a liga, é necessário dominar um determinado corredor e no máximo 3 campeões.
[/ CITAÇÕES]Is true
korede janna soloda yapıyorlar, trde cha eloda janna solo alıp feedliyorlar kanka koreye bakma onlar lolün farklı seviyesi saldmasdlabi ara zilean solo vardı korede çok eğlenceliydi
korede yapıyor kanka trde beceremiyorlar msladşmlasjanna soloda iş yapmazki be![]()
tmm dostum sakinOYUN DOSYALARININ DOĞRULUGUNU KONTROL ET
anlamadım?OYUN DOSYALARININ DOĞRULUGUNU KONTROL ET
iyi bir luci braum, veya becerikli bir dra olan herhangi bir bot prebot prede cait morg nayı yenicek bi ikili söyleyin![]()
kanka pre buluyorum adam mal gibi feedliyor troollüyor maçı, win maçı bile kaybetmemize neden oluyor zevk alamıyorum. düzgün pre bulmak çok zorKanka arkadaş bul onunla beraber oyna daha çok zevk alırsın.
kanka boş oyuncu dolu orası, ordan 2-3 sene önce birisi ile girdim hala oynuyoruz ayıp olmasın diye birşeyde demiyorum ama zerre oyun bilmiyor biliyorum diye geçiniyor malın biri hiç sevmiyorum çocuğuöyle yapıcam ya duo bul ilan sitelerine bakıyorum