Kanka o zaman ekle beni oyundan beraber oynayalım ismim : Qtnkanka boş oyuncu dolu orası, ordan 2-3 sene önce birisi ile girdim hala oynuyoruz ayıp olmasın diye birşeyde demiyorum ama zerre oyun bilmiyor biliyorum diye geçiniyor malın biri hiç sevmiyorum çocuğu
not aldım knk lole geçince ekleyeyim: TankDestech benimde nickKanka o zaman ekle beni oyundan beraber oynayalım ismim : Qtn
Tamam kanka oyuna geçtiğinde bana yaz Elise mainliyorum görürsün zaten.not aldım knk lole geçince ekleyeyim: TankDestech benimde nick
gerçekten öyle kanka tek balta ile öldürüyor aşırı broken bi herodraven mantıklı olabilir 2 kill alınca harbi taşıyor
tamamdır kanka aklımdasınTamam kanka oyuna geçtiğinde bana yaz Elise mainliyorum görürsün zaten.
cassinin karşısına iyi bir assa gelirse maçı kaybediyor örn talon, zed zaten kolay kolay kalmıyor. xerath gerçekten domie edebiliyor ama iyi oynamak lazımzedd
cassipeia
xerath
Tüm rollerde oynamak sana tüm şampiyonların zayıf ve güçlü yanını daha hızlı öğretir zaten zaman içersinde bir veya iki rolde diğerlerinden daha iyi olduğunu farkına varirsiniyi diyorsunda elo yükselmek için belli bi role hakim olmak onda ustalaşmak gerekmiyor mu dönüşümlü her şeyi oynayarak nasıl yükselebilirsin ki