Onaylı Üye
bandan hiçbir zaman kaçamazsın hesap h.oGünaydın arkadaşlar. Lolde duomla ikimizde script kullanarak lig rush'lıyoruz, öyle fazla belli etmiyoruz ama karşıdan veyahut bizim takımdan kimse şuana kadar bize script tanısı koymadı. Kafama takılan bir soru var, acaba yeni 10.11 yama'sı gelmişken League of Legends lazysharp'ı 3. parti yazılım olarak algılar mı sizce? Bazı konularda görüyorum 2. haftada ban yedim tarzı yorumlar yapmışlar ve kafama çok takıldı. Yanıtlarsanız sevinirim.
ancak sizi rapor eden biri tarafından yasaklanabilirsinizKankalar zaten scriptte kullandığım tek şey skill tutturma başka birşey kullandığım yok dodge vs. hiçbiri kullanmıyorum bundan yola çıkarak yanıtlarsanız sevinirim ^^
Ban dalgasının süresini nereden bilebilirsin ki ?Kankam script kullanıyorsan ban yemeyi göze alıcaksın çünkü kaçış yok. Benim 69 lvl bi hesap var 0 dan kastım hala ban yok ama fazla belli etmiyorum ve ban dalgalarında kullanmıyorum ve süreyi uzatıyorum sende böyle kullanabilirsin ama illa ban var
Yeni gelecek güncelleme ile algılaması mümkün olacağını sanmıyorum sistem kendisi otamatik fark edemez her güncellemede farklı bir alt yapı kullanılır lolün sistemindede her 2. parti yazılım için farklı alt yappılar vardır bunun için algılaması çok zor ama sen yinede script olduğunu belli etmeGünaydın arkadaşlar. Lolde duomla ikimizde script kullanarak lig rush'lıyoruz, öyle fazla belli etmiyoruz ama karşıdan veyahut bizim takımdan kimse şuana kadar bize script tanısı koymadı. Kafama takılan bir soru var, acaba yeni 10.11 yama'sı gelmişken League of Legends lazysharp'ı 3. parti yazılım olarak algılar mı sizce? Bazı konularda görüyorum 2. haftada ban yedim tarzı yorumlar yapmışlar ve kafama çok takıldı. Yanıtlarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?