bu main hesapta script açmadan ban yememek bunlar temiz şekilde yaparsan yemezsinban yemek kaçınılmaz diyorlar ama, süresini uzatabilir bu taktik.
hiç sc kullanılmamış bir hesabın ban yemesi mantıksız yaa, ama bunu dikkate alacam, gitmesin emekler boşabu main hesapta script açmadan ban yememek bunlar temiz şekilde yaparsan yemezsin
sc kulanmadıysan o hesapta ve aşamalara uyduysan anlattığım ve scsiz girersen o hesapa yemessinki.hiç sc kullanılmamış bir hesabın ban yemesi mantıksız yaa, ama bunu dikkate alacam, gitmesin emekler boşa
lolü oynamıyorum pek, bıraktım elmasda, yeni hesap açtım onda takılıyorum, kullanmadığım halde ban yerse ağlarımsc kulanmadıysan o hesapta ve aşamalara uyduysan anlattığım ve scsiz girersen o hesapa yemessinki.
hileyle oynadın örneğin sonra main hesapına geçiş yapacaksan mainde bu hile dosyalarından ban yemek istemiyorsan maine girmeden önce bi temizle öyle girher seferinde yapacakmıyız bunu
bunu biliyoruzda ben neler yaparsan scriptsiz açinca ban yememesini anlattimHocam lol güncellenince hilede güncelleniyor çok belli etmezsen yemezsin
anti-ban olsa niye ban yememek gibi konular açılsın elbet script açtığın hesap ban yiyecektir.anti ban varmı hilede
bu konuyu o bölümde sormanı rica ediyorum burası o konuyu barındırmıyor.aynı şey pupg mobil içinde geçerlimidir