Knkm biraz oyun bilgisi kazanarak birazda taktiksel oynayarak ve iyi bir takimla girersen cok kolay cikarsnArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
Kanka Şöyle Söyliyeyim şuan yan hesabım gold-silver elo arasında o elodan cıkmak için bir duo kesin şart ve bunun yanında harita kontrolü,totem koyma,ve farm yapma gibi klasik şeylere dikkat edersen kolayca çıkarsın fakat kilit nokta güçlü meta çarlar kullanıp sağlam pre bulmak eğer pren yoksa TR NİCK:MANTERArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
hacı pre ile girArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
hocam kendine iyi iletişim kurdun 1 duo bul bence tek başına zorlanıyorsan isdersen ekle beni beraber gireriz dc adım Jes#8598Arkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
o eloyaArkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var