League of Legends silver-gold elodan çıkma önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Jung veya mid lanesine yönelmeyi deneyebilirsin eğer duo bulamıyorsan en azından kastıktan sonra topa bota giderek onlarıda öne geçirmiş olursun

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tryi direkt bırak köpek kaynıyor sunucu gm e kadar hepsi köpek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
Knkm biraz oyun bilgisi kazanarak birazda taktiksel oynayarak ve iyi bir takimla girersen cok kolay cikarsn

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Main adc oynuyorsan eğer samira al geç jung oynuyorsan kindred shaco almanı tavsiye ediyorum twich

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga sc ilede çıkamıyorsan zor biraz sc kullanıp en az plat 1 eloda olmanız lazım eğer değilseniz zevkine oynayın rank kasmayın boşuna

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var mı
Kanka Şöyle Söyliyeyim şuan yan hesabım gold-silver elo arasında o elodan cıkmak için bir duo kesin şart ve bunun yanında harita kontrolü,totem koyma,ve farm yapma gibi klasik şeylere dikkat edersen kolayca çıkarsın fakat kilit nokta güçlü meta çarlar kullanıp sağlam pre bulmak eğer pren yoksa TR NİCK:MANTER
TR NİCK:MANTER
EUW NİCK:GekkiborTwitchTV

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum ağır taşıyabilecek çarlar oyna örn:Samira,Kalista,Draven vb. alışmak zor olabilir ama bu gibi çarları öğrenirsen rahatlıkla çıkarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en az 3 duo girmen lazım kanka biz öyle kaıyoruz

MrSec
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hacı pre ile gir

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi toxic olmayan bir duo ile beraber jung mid ya da bot tarzında oynayarak sıkılmadan sürekli oynarsan hızlıca çıkarsın bence

Üye
3 HİZMET YILI
latede kendi başına iş yapabilecek şampiyonlar oyna

Üye
3 HİZMET YILI
yani kral bu elo da millet genelde feed ler troller yanına 1 veya 2 pre alıp girersen senin için en iyisi eğer oynamayı biiliyorsan 1 prenin mid diğerinin adc oynamasını iste sende jung dön en azından infolaşırken senin için kolaylık sağlar
Post automatically merged:

ayrıca early game değil de late game de sağlam olan champ ları tercih et

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
o elolarda adc oynuyorsan yanında sup duo bulman lazım jung mid oynayın eğer duo yoksa twitch jung oynayabilirsin taşıma potansiyeli fazla

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pre bulmayı dene kendinle eşit seviyede bi de öyle dene istersen en azından koridoru iyi oynarsınız late de bir şeyler yaparsınız

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Solo carry atabilecek çarlar bul rahat taşınıyor vayne al gold elo altı sc otomatik 1 v3 atıyor zaten 2 kişiyi de takım kessin

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bu konudan dert yanan çok oyuncu var mh forumda. Konular vs açılıyor. Takip et sc li bir arkadaş bul rahat çıkarsın hell elo dan.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam kendine iyi iletişim kurdun 1 duo bul bence tek başına zorlanıyorsan isdersen ekle beni beraber gireriz dc adım Jes#8598

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
main koridor ve her lane için en kötü 1 hakim olduğun hero olsun. ayrıca jungle oynamanı tavsiye ederim. ama mentali koru :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar aşırı iyi oynamıyorsak bu elodan çıkmak mümkün mü sizce benim 10 maçımdan 2 sinde afk oluyor adc mainim yanımdaki support arkadaştan rica ediyorum leona th bc gibi çarlar alır mısın diyorum gelen 10 supporttan 10 u da otofill oluyor yanıma pyke brand luxtan başka bir şey almıyorlar gerçekten aşırı tilt oldum 10 maçın 6 7 si lose oluyor kazanınca 15 lp veriyor max zaten öneriniz var
o eloya
hiç gelemeyen ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...