Oha çoşma yuh biz dedik fake ne elmas elosuknk elmas seçtik diyelim birde elmas elolarlamı maç giriyoruz ??
Hayır dostum sadece görüntü olarak yükleme ekranında elmas gözüküyorsun ve bunu sadece sen görüyorsun.knk elmas seçtik diyelim birde elmas elolarlamı maç giriyoruz ??
%50 Ban yeme oranı var ama ondaBilmeyen yok sanırım ama yine de güzel paylaşım bu arada bir sürü kostümüm var fakat yine de kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
O konu şöyle update olurken bir ihtimal ban riski var ama Tam Onarım Başlatıldığında sorun olmaz.Oyuna bir etkisi olmasa da dosyaları değiştirdiği için ban riski vardır diye tahmin ediyorum.
Tek bende gözükmesi olay zaten bir karakterin görünüşünü sevmezsin paran yoktur skin almak için açarsın bunu o karakterin normal halini görmeden oynarsın benim için Jinx meselahocam lol oynamayan birisiyim ama skin diyor ya sonuçta tek sende gözükecek zevk alınmaz
Evet göstersen tabi ban yersin mantıkenSadece bizmi görebiliyoruz?
yorumları tek tek okudumda çokmu biliyorsun diyip insanların bilgilerini sınayacağına kendin biraz araştırma yapsaydın keşkeEvet göstersen tabi ban yersin mantıken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?